2022. augusztus 26.

G5 hírek

Gőzerővel közeleg felénk a G5 premierjének dátuma: a Netflix közzétett egy összefoglalót és számot jelenetképet is a most szeptemberben induló sorozatból, és amely kiharcolta magának a szolgálató programjának 2. fejezetét címét. Valószínűleg azért, hogy elkerüljék ezzel a keveredést az azonos nevű epizód és különleges kiadás között.  Az, hogy ez egy epizód vagy egész évad lesz-e még nem tudni.

Folytatás a törés után. 

Szinopszis:

Zene és varázslat mindinkább visszatér a pónik életébe, ahogy egyre jobban elkezdik újra felfedezni a cukijegyük erejét. De egy ravasz gonosztevő csak az alkalomra vár, hogy ördögi tervét elindíthassa.

Eredeti: Music and magic return as the ponies learn more about the power of their Cutie Marks. But a crafty villain is waiting in the wings with an evil plot!

Hát a grafika hagy némi kihányni valót maga után, hogy kulturáltan fogalmazzak. Megmutatom a jelenetképeket. 









 A Thunderbird Entertainment, ami az Atomic Cartoons stúdiót birtokolja, aki ezen dolgozik, közhírré tette az idei és jövő évre vonatkozó terveit. E szerint kapunk még 3 egyenként 44 perces különkiadást, és, úgy látszik 23 db egyenként 22 perces epizódot. 

Érdemes megjegyezni, hogy az előző közzétett hirdetmény szerint, az első évad csak 8 résszel fog indulni.