2022. február 22.

A két G5-ös tv sorozat címei és a megjelenés dátumai



Tavaly novemberben még az olasz Licensing magazinban cikkeztek arról, hogy külön 2D-s Youtube szériát fog kapni az új póni széria.

Idén februárban Oliver Dumont jelentette be a TV Kids Fesztiválon, hogy a G5 kapásból két sorozatot is fog kapni. Párhuzamosan. Egyszerre. 

Az első az alap, ami mozifilm dizájnjában fog menni, mínusz a grafika természetesen. És csakis és kizárólag a Netflixen. A második pedig hagyományos 2D rajzfilm stílusban fog készülni, de az már mind Netflixen mind a Youtube-on is elérhető lesz. 

És most már nem csak 2 db, hanem 4 egyenként 44 perces különkiadást fogunk kapni!

Az első különkiadásunk címe Make Your Mark lesz, ami május 26.-án indul majd a Netflixen. 

A Youtube-Netflix sorozat címe pedig My Little Pony - Tell Your Tale lesz, az pedig már április 7.-én elindul majd.  Minden héten egy-egy epizóddal. Hogy mennyi epizód várható belőle, azt még nem tudni.  De mivel 5 perces részekről van szó...



Fogalmam sincs, hogy mennyire lehetett sikeres a Póni Élet a tengerentúlon, de hogy ennyire! Hogy egyből mindjárt meg kell csinálni a G5 változatát is. Elképesztő! 




A kedvenc részem ebben a videóban, hogy... éééééssss akkor egyszer csak megvágták a büdzsét. 

A Lil Critter Workshop fogja menedzselni ezt a sorozatot. Nézzétek meg a linket, hogy nagyjából az eddigi munkáik milyenek voltak. 

A 2. 44 perces különkiadásunk pedig Novermber 21.-én fog startolni. Karácsonyos hangulattal!

A címe Winter Wishday.


A 3D-s fősorozat első epizódja pedig Make Your Mark lesz, szeptember 26.-ig kell rá várnunk. Eddig 8 (nyolc) epizód lett bejelentve. Plusz, totális, átrendeződések történtek szinkronszínészek tekintetében.  
Bevallom elsőre ezt fenntartásokkal kezeltem, mondván, majd meglátjuk ha ott vagyunk. De aztán Equestria Daily-n már közre is adták az új színkronhangokat.