2022. február 24.

Sherlock Twi: stabil verzió (0.2.0.)



4 év fejlesztés után végre itt a stabil verzió a Sherlock Twi játékból.

Folytatás a törés után!

Azoknak akik nem ismernél, hogy miről is van szó:

Képzelj el egy olyan világot, ahol nem úgy történtek volna a dolgok, mint az MLP-ben: Twilight soha sem lenne Celestia tanítványa, sosem megy Pónifalvára, és Harmónia Elemei sosem kerülnek felhasználásra... hova tovább Equestria maga is teljesen más irányt vesz. Celestia teljesen egyedül, magától visszaváltoztatja Lunát Nightmare Moon-ból. A főgonoszok pedig nem ajtóstúl rontanak a házra, hanem ravasz intrikákat és politikai manővereket felhasználva törnek borsot a pónik orra alá. Twilight Sparkle pedig mint államvédelmi nyomozó dolgozik. Okos, művelt, ahogy mindig is szerettük, de itt, ha kell, képen is töröl, ha a helyzet úgy kívánja.
Egy nap aztán a mi kis Twilightunkat Pónifalvára küldik egy eltűnt személyes ügy felgöngyölítésére. Az egyszarvú akaratlanul vág neki a feladatnak, de a dolgok váratlan fordulatot vesznek...

A történet meglepően kidolgozott - csak a forgatókönyv hosszabb, mint a teljese G5 mozifilmé. 

Zene:
A zenét a készítő, Master Time, és Dr. Kurlyk készítették, nagyjából fele-fele felosztásban, és sokan mások még néhányat.

A játék hemzseg különféle utalásoktól a sorozatot és a fandom dolgait is érintően, hogy ezt kár is lenne neki állni felsorolni.

Néhány kép a játékból:









Tegyetek vele egy próbát! Remélem tetszeni fog nektek.

A játék perpillanat sajnos csak oroszul van, de várható majd az angol verzió is valamikor.

A játékot itt tölthetitek le. Vagy itt.