2020. szeptember 7.

Piknik 2020 Infók




Üdv Méndenki!

Kevesebb mint 1 hét áll elöttünk az idei piknik eljöveteléig, addig viszont van pár fontos információ amit tudnotok kell. 


Szóval az már majdnem biztos, hogy a piknik 12-én lesz, ennek már csak a koronavírus tehet keresztbe, viszont reménykedjünk, hogy a piknik utánig nem fog elrendelni a kormányunk semmit.

Ami a rendezvény helyszínét illeti, idén is a Margitszigetre esett a választás és a pontos lokációt ezen a linken tudjátok megnézni. Képben mellékelem, hogy pontosan melyik fa alá is fogunk majd letelepedni:




Az odajutáshoz ajánlott buszra szállni, szinte elötte fog lerakni. Ha gyalog akartok odamenni az minimum 20 perc gyaloglás lesz a sziget elejétől, úgyhogy ez nem ajánlott. Főleg ha sok cuccotok van.
A buszra a sziget legelején tudtok felszállni. A 26-os és a 226-os is egyaránt jó. A Szabadtérti Szinpad megállónaál kell majd leszálni, és egy kicsit visszagalogolni ez alőző sarokhoz.


A piknik reggel 10-től délután 6-ig fog tartani, ebben az intervallumban lesznek a versenyek is. 3 verseny lesz idén:  - PonyHugger qr-kód Póni vadászat
                               - Rajzverseny
                               - Fanfic író verseny

Mind  három játékra egész nap lehet jelentkezni délután 4-ig. Az eredményhirdetés 5 órakkor lesz.
Érdemes résztvenni a versenyeken, mert értékes nyeremények is lesznek ;)


Amit hozni érdemes: 
  • pokrócot mindenképp
  • (ha esős nap lesz) esernyőt
  • legfőképp lelkesedést, jókedvet és persze magadat

Ami az időjárást illeti, derült, napos, meleg időt mondanak szobatra, szóval úgy készüljetek!

Egy piknik nem is lenne piknik a közös svédasztal nélkül. A korábbi évekhez hasonlóan ennek kivitelezése rajtatok áll. Ennek fényében a kilátogatóktól egy csekély "belépőt" (pl.:üdítő, snack, rágcsa, stb) kérünk, cserébe pedig mindenki szabadon fogyaszhat a közösből;)


És akkor térjünk rá a keresztbetevő tényezőről, a koronavírusról. Sajnos ezt nem tudjuk előrelátni, de fenn állhat az esélye hogy a hét folyamán az állam ismét karantént rendel el. Ha ez megtörténik, posztba fogunk titeket értesíteni az idei piknik sorsáról.
Ha nem is lenne probléma a korlátozásokkal, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy maszkban jöjjön el a piknikre, és lehetőség szerint abban si vegyen rajta részt, esetleg hozzon magával fertőtlenítőt. Mi biztosan fogunk hozni. Ezt nyilván nem tudjuk és nem is akarjuk kötlezni, mindenki a saját felelősége szerint járjon el. Nyilván ha bármilyen betegség tüneteit produkáltad az elmúlt 1 hétben, hagyd ki inkább az idei pikniket :/




Fontos közlendő, hogy a résztvevők saját magukért vállalnak felelősséget!

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A változás főként a résztvevők számától, kedvétől és energiájától, valamint esetleg a terep- és időjárási viszonyoktól függhet.

Az esemény eljöveteléig további jó nyarat kívánok és ottali :)




-Matthyly