2020. augusztus 30.

Csapatépítő lövöldözés - véglegesítve


Rendben méndenki! Megjöttek a végleges tények a pónis lövöldözésről.

A hely volt olyan rendes, hogy külön csomagot állított össze a számunkra, szóval íme a program.

 

Először is azok a dolgok, amik mindenkit érdekelnek!

Helyszín: Budakeszi Lőtér

Dátum:2020. október. 04.

Becsült időtartam: kb. 2,5 óra

Ár: 25.000 ÁFÁ-val és mindennel együtt.

Az ajánlat tetszés szerint variálható, szűkíthető, bővíthető akár szolgáltatásban (fegyverekben, lövésszámban) akár árban.  Ez magyarul azt jelenti, hogy EZ az ami benne van az árban, amiért fizetünk, de te ott még olyan fegyvert kipróbálhatsz, amilyet akarsz (feltéve, hogy van nekik és megtudod fizetni). Illetve, vehetsz plusz golyót olyanba, ami megtetszett. Vagy nyugodtan befizethetsz egy késdobáló oktatásra, vagy íjász szakköre.


A program:

11:30-12:00 óra között regisztráció, majd biztonsági eligazítás
12:00-14:00 óra között: 3 pályás élmény program

A lőgyakorlatok végrehajtására egy skeet-pályát (agyaggalamb), egy 25m-es pisztolypályát és egy 50m-es puskapályát fogunk használni. A vendégek az agyaggalamb-lövészettel kezdenek, a lőgyakorlatok végrehajtása után átmennek a következő állomásra, minden vendég minden állomáson végigmegy.

Agyaggalamb lövészet:

Lövészet felső kategóriás Rizzini Fierce1, Caesar Guerini Challenger, Caesar Guerini Ellipse Evo, Caesar Guerini Maxum, és Antonio Zoli Kronos illetve Antonio Zoli Ambassador sörétes lőfegyverekkel, caliber: 12/76, 15 lövés/fő, ebből 5 lövés nyúl korongra, 10 lövés repülő korongra.

Pisztolylövészet:

Lövészet HK USP, HK P30L, Glock 17, Beretta M 92 FS, CZ SP 01 Shadow, SIG-Sauer P 228 félautomata maroklőfegyverekkel, caliber 9mm Luger, 20 lövés/fő (4*5 lövés négy kiválasztott kedvenc pisztollyal). Smith & Wesson .44 Magnum (Piszkos Harry, Clint Eastwood) forgótáras revolver, 2 lövés/fő. Desert Eagle .50 AE  (a világ legnagyobb, szériagyártmányú öntöltő maroklőfegyvere) pisztoly, 1 lövés/fő

Karabély-lövészet:

Fejenként 10 lövés (2*5) az alábbi lőfegyverek közül a kiválasztott 2 kedvenccel:Steyr AUG bullpup karabély, M4 Tac. Ops. karabély, M16 karabély, AK 47 Kalasnyikov gépkarabély, AMD 65 deszant gépkarabély, Thompson M1A1 géppisztoly (1941-es gyártmány)

Catering: Elvileg bográcsozhatnák is, de azt csak 15 főtől. De ha akarjuk hozatnak nekünk pogácsákat, vagy rendelhetünk pizzát a közeli don pepéből. ÉN az utóbbira szavazok!

Italcsomag:
Cola, Fanta, Ice Tea, szénsavas és mentes ásványvíz, továbbá kávé és forró tea a kínálatunk, korlátlan italfogyasztást kínálunk a lövészprogramhoz, a csomag ára: 990,- Ft/fő + Áfa.

Szeszes ital behozatala és fogyasztása a lőtéren szigorúan tilos!

Van lehetőség kisüveges ásványvíz és kisüveges üdítők rendelésére is, ezt a fogyasztás alapján tudjuk elszámolni, ennek ára: kisüveges ásványvíz: 250,- Ft + Áfa/db, dobozos üdítő: 350,- Ft + Áfa/db, fél literes üdítő: 390,- Ft + Áfa/db.

Tudom, hogy rögtön FS utáni napon megyünk, szóval méndenki szabaduljon meg az előző esti szagoktól és frissen, megmosakodva, friss ruhában érkezzen. Mert nem akarunk rossz benyomást tenni rájuk.

Apropó, ha már ruházat.  A hely kültéri, de a legtöbb lőállás fedett. Ettől függetlenül érdemes évszaknak megfelelően, sportos ruházatban jönni. Olyan ruha, amiben szabadon tudtok mozogni és nem akadályozza a fegyver kezelést.

Lejutás:

Előreláthatólag BKV-val. 22-es busszal a Moszkva térről. Budakeszin belül séta.
Természetesen, aki megtudja oldani autóval vagy máshogy az ott megvárhatja a többieket.

Megrendelés esetén - 200.000,- Ft-os összeghatár felett - szerződést kell kötnünk, ezt ők elkészítik és a díjbekérővel együtt elküldik. Fizetési feltételek: a teljes program árának 50%-át kérik átutalni a rendezvényt megelőzően, szóval, mint Fluxánál nálam is elődíjas beszedés lesz! A másik 50%-ot helyszínen perkáljuk le készpénzzel vagy kártyával.

Most jön a lényeg!  Szeptember 11.-ig várom a jelentkezését annak, aki velünk akar tartani!
Jelentkezni úgy lehet, hogy a 25.000 forintot átutaljátok nekem, vagy többen egyszerre, de a neveteket írjátok bele a közleménybe! Így lesz meg a létszám! Amikor meg már minden kibiztosítva és csőre töltve, én utalom a helynek! És vállalod, hogy ha lemondod, nincs visszatérítés.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KERESS PRIVÁTBAN!

 

BROHOOF!