2012. május 13.

Fanfic; TheVeracLord - Megtört akkordok az északi szélben

TheVeracLord - Megtört akkordok az északi szélben
[komor; szomorú; kaland; romantikus]

Majdnem tizenöt év telt el Lidérctáltos legyőzése után. A Harmónia Elemei új küldetést kaptak ami olyan nehézségekbe ütközik amit. még a hercegnők sem láthattak előre. Egy mindennél ősibb, elfeledett gonosz szabadul fel béklyói alól és hatalmas bosszúhadjáratot indít Equestria békés földje és az egész világ ellen. Mindeközben az ifjú kancává érett Almavirág osztálytalálkozót szervez amin egy tragédiára derül derül fény egy volt osztálytársával kapcsolatban.
Vajon ki ez az ellenség? Vajon mi történt a Harmónia Elemeivel? Mi lehetett ez a tragédia?  Mi lesz a háború kimenetele?

9 megjegyzés:

  1. uh ez ez ezz....csak gratulálni tudok :O itt ott kicsit tömény és nehezen nyelhető a szövege de de ez ...minden elismerésem :D

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem olyan vészes a szövege ^^ Am nagyon epic. csak pislogtam hogy Lolwtf :3 tetszik izgalmasnak tűnik folytasd ezt a kiváló munkát

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm mindkettőtőknek a dicséret :)

    VálaszTörlés
  4. OFF: gyerekek kéne segítség,szeretnék a fórumra regisztrálni de nem tudok,a biztonsági kérdésnél be kell írni valódi számokkal az "ezzer hhétszáz nyollcvan ketttőt",beírom számokkal,és MINDIG ezt adja ki:A válaszod helytelen."Kérlek próbáld újra." Mit csináljak?

    VálaszTörlés
  5. amcsi@mailbox.hu ide írj.
    De amúgy azért vannak JOBB OLDALON elérhetőségek, hogy ne egy fic alatt kérdezd ezt meg...

    VálaszTörlés
  6. Kirááály fic, folytasd kérlek, nagyon érdekelne tovább :)

    VálaszTörlés
  7. ez nagyon jó volt...nem is..szenzációs!!! alig várom már a folytatást :)

    VálaszTörlés
  8. Thanks for everypony! :) Sajnos a nyaran nem úgy telt, ahogy szerettem volna, ennél sokkal többet szerettem volna írni, legalább két fejezet megírása volt tervben még a nyár elején. De egy érettségi és egy háztatarozás keresztülhúzta írásra szőtt terveimet. :( A következő fejezettel hamarosan hamarosan készen leszek, aminek a címe, Gyülekező sötét fellegek.

    VálaszTörlés