2012. május 25.

Everland Találkozó: Start!

Everland Találkozó: Start!

Küszöbön a Kettes számű margitszigeti piknik - ámde az időjárás-jelentés eléggé random dolgokat jósol... Felhőházi Időjárás-üzem, most ne hagyj cserben minket!!!

Időpont: 2012. május 26. SZOMBAT

Helyszín: Margitsziget; Víztorony alatti tisztás - illetve a Fővárosi Vidámpark

Programok:

8-tól 10-ig: Gyülekező, két dimenzióban.
a) 8-tól 9-ig Népliget, buszpályaudvar és park határvonala.
b) 9-től 10-ig WestEnd, főbejárat előtt (vízeséses oldal).

10-kor: Induló a Margitszigetre, vágta a Víztorony tisztására!

kb. 10:30-tól végkimerülésig: PIKNIK! A később érkezők megtalálnak minket a Víztorony tisztásán - csak kövessék a frissen sült muffinok illatát!

A tombola szokás szerint 200 HUF, a nyeremények epikus házi készítésű relikviák (pl. medálok, dísztányér, díszdoboz, kétféle egyedi óra).

A meglepetés-program sztornózva, helyette... PÁLYÁZAT! Mégpedig mindjárt három is! Bővebben az időpontok alatt olvashattok róluk.

22:00-tól: Everland Éjszakai Vidámpark! Jegyek a helyszínen válthatóak (2.500 HUF), a móka garantált...
Bővebb infó itt és itt.

Pályázatok:

- Fotópályázat: A találkozó keretein belül készült legjobb fotó kerül díjazásra; pályázóként egy fotót lehet beküldeni a netekel@gmail.com e-mail címre. Engedett a fotó utólagos bárminemű szerkesztése, vágása, ill. shoppolása.
Beküldési határidő: 2012. június 9. 24:00.
Két fotó kerül ki győztesen; egy zsűrizett, és egy a közönség által kiválasztott. A határidő lejárta után megosztjuk a pályamunkákat, és ezekre a blogon belül lehet majd szavazni, egészen 2012. június 15-ig; a két nyertes ezután lesz kikiáltva.

- Videópályázat: A találkozó keretein belül készült legjobb videó kerül díjazásra; pályázóként egy videót lehet beküldeni a netekel@gmail.com e-mail címre. Nyersvideót nem fogadunk el! Vágott (minimum Windows Movie Maker) rövidfilmmel kell történjék a pályázat!
Beküldési határidő: 2012. június 9. 24:00.
Két videó kerül ki győztesen; egy zsűrizett, és egy a közönség által kiválasztott. A határidő lejárta után megosztjuk a pályamunkákat, és ezekre a blogon belül lehet majd szavazni, egészen 2012. június 15-ig; a két nyertes ezután lesz kikiáltva.

- PPPP-face: Pályázat a legjobb Pinkie Pie Party-face titulusért! A találkozó keretein belül, időponttól és tartamtól, jellegtől és megvalósítástól teljesen függetlenül, a lehető legrandomabb és legvéletlenszerűbb időpontban kell bemutatni a tervezett produkciót, amivel a Pinkie Pie jelölt bebizonyítja, hogy miért is érdemes a megtisztelő címre. Értsd: bármit, bármikor. Legyen epikus, legyen meglepő, legyen parti!
A győztest a találkozó végén sorsoljuk ki, résztvevő közönségszavazat alapján.

Mindhárom pályázat esetében a nyerteseket egyedi készítésű plakettel honoráljuk.

FIGYELEM!!! 'B'-programterv!!! Amennyiben az eső mégis úgy döntene, hogy beleköp a levesbe, a csapat a WestEnd-be vonul át, ott fog gyülekezni (és valószínűleg mozizni). Ha mégis életbe lép a 'B'-terv, a pontos részleteket a helyszínen beszéljük meg!

Feltételek:

- Mindenki hozzon a piknikre elemózsiát, italt minimum 1.000 HUF értékben, mintegy kötelező érvényű belépő gyanánt.
Alkoholt csak saját felelősségre! De valószínűleg nem fog ránk romlani.:)

- Opcionális eszközök: pokróc, bármiféle szabadtéri játék (pl. frizbi, tollas), papír és toll, meg amit gondoltok. Csak a fantáziátok szabhat határt! Megjegyzés: esernyő nem árthat.

- Mivel kötetlen programról van szó, előre feljelentkezni NEM KELL!

- Mindenki (akinek nincs érvényes bérlete) igyekezzen a napra szükséges városi menetjegyekről (esetleg 24 órás napijegyről) ELŐRE gondoskodni!

Kérdéseiteket, észrevételeiteket nyugodtan tegyétek közkinccsé.

Hamarosan találozunk, addig is *brohoof*
Inchay N. Hellwalker

3 megjegyzés:

  1. nah én olyant tudok amitöl (nincs hosszú ö xd) leesik a nyereg mindenkiröl :D

    VálaszTörlés
  2. nyugi ha azt írod hogy "olyant" senkit nem a hosszú ő fog érdekelni :)

    VálaszTörlés
  3. Itt az én videóm a taliról: http://youtu.be/O0reZymSVaI

    VálaszTörlés