2011. szeptember 18.

Bronypóló-szavazás

HUNBRONY PÓLÓT TERVEZÜNK!

Már jó ideje meg lett hirdetve a pólórajzolás, és csak nemrég kaptam észbe, hogy tizenhetedikére lett kiírva a végső határidő.
A közös póló ötlete azért jó, mert így egyrészt lesz egyetlen közös dizájnunk, ami vélhetőleg minél több embernek fog tetszeni, márpedig tömeges rendelés esetén olcsóbban megússzuk a dolgot.
Nos összegyűlt pár ígéretes terv. Némelyik még csak rossz minőségben lett megcsinálva, de ha megszavazzuk, ígéretet kaptunk a HD verzióra is. Hát itt lennének a tervek, teljesen random sorrendben (utólag is bocsánat a rendetlenség miatt). A képek alá írt szám alapján lehet rá szavazni jobb oldalon, a menü alatt. A színt szerintem azután döntsük el.

1

2


3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

12 megjegyzés:

  1. Mivel én büszke póni rajongó vagyok és ezt szívesen vállalom ezért én a 6-os verzióra szavaztam. Érdekes elképzelni az emberek reakcióját, amikor egy ilyen pólóban végigsétálnék az utcán nyáron, főlag ha ilyen mintás ruhában gyülekeznék a Brony talikon a jövőben.

    VálaszTörlés
  2. 12! absolute victory :D ha nem is ez lesz a hivatalos brony póló, én akkor is csináltatok magamnak egy ilyet :P

    VálaszTörlés
  3. 8! mert Fluttershy olyan aranyos :D

    VálaszTörlés
  4. Én a 10-esre (is) szavaznék, hogyha nem lenne levágva a pónik plotja, meg nem angol lenne a szöveg. Így maradt a 2-es és a 12-es, mert azok többféle színű pólóalapra is rányomhatók. Amúgy volt szó arról is, hogy név is lenne rajtuk. Erről mit lehet tudni?

    VálaszTörlés
  5. A fentinél egyébként a betűk közötti színeltérés nem szándékos. Küldjek egy javított verziót, Mac?

    VálaszTörlés
  6. a 10eset neee! nem lávolom és tolerálom azt, aki kitalálta ezt a cupcake marhaságot..

    VálaszTörlés
  7. Pedig úgy tűnik a nép erre tart igényt.

    VálaszTörlés
  8. ÚGY TŰNIK, mert ezt a szavazást ki lehet játszani. Ennek ellenére, nehogy megint le legyek fasisztázva nem fogom visszavonni a szavazást - hanem mielőtt még meglenne a pólórendelés, még azelőtt összeszámolom, hányan kérnek pólót - egyúttal megint megkérdezem tőlük ki milyen pólót szeretne - csakhogy akkor nem szavazással, hanem kommentekben. Remélem ez elfogadható megoldás, a köz akaratának megerősítésére :)

    VálaszTörlés
  9. Én meg kitartok a 6. képre leadott voksom melett mert szerintem az fejezi ki a legjobban a Brony lét lényegét és értelmét

    VálaszTörlés
  10. Úúú lejárt már az idő??? Nem lehetne még csinálni póló mintákat? Én szeretnék nagyon, csak nemvoltam itt a hétvégén, meg nem is láttam ezt a lehetőséget ://

    VálaszTörlés
  11. Nos, ennek ellenére küldhetsz be a fórumra, hátha valakinek megtetszik és megcsinálja :) de ehhez a szavazáshoz már nem adok újat.

    VálaszTörlés