2011. szeptember 18.

1. rész - A Harmónia Visszatérte

(kép animált)

Ismét csak "Itt van végre, megérkezett!"
"A legjobb műsor valaha!"
Magyar felirattal, a sugárzás megkezdése után tizenkét órával, mikor még talán még angol felirat sincs! Na jó, az biztos van, de mégis; köszönöm mindenkinek a lenyűgöző csapatmunkát. Legközelebb szerintem fele ennyi kapkodással is megoldjuk a helyzetet, de hát ha nem hibáznánk, miből tanulnánk? Köszönöm Fantosnak és Andrevus2-nek a közreműködést.
Hivatalos (Minimax) szinkron:


8 megjegyzés:

 1. najó a kezdeti izgalmak lenyugvása után rájöttem, hogy inkább rémisztő és elszomorító volt ilyen állapotban látni a pónikat.. :( we need Harmony!
  :iwantitnow:

  VálaszTörlés
 2. A feliratért 1000 és 10.000 minden szorgalmas közreműködőnek.:)

  VálaszTörlés
 3. Azért eléggé szarkasztikus, hogy "A harmónia visszatérte" az első rész címe... xD

  VálaszTörlés
 4. Csak egy tipp:
  http://www.mattyhex.net/newfont/
  Celestia Redux a betűtípus neve, kipróbáltam, szerintem jól néz ki és olvasható is vele a szöveg, és természetesen vannak ű és ő betűk is. Próbáld ki.

  VálaszTörlés
 5. Minden elismerésem! Szép munka. :)

  VálaszTörlés
 6. Amikor először néztem, elég sokat nevettem rajta. Hülyeség hülyeség hátán, ráadásul mindez megspékelve egy olyan karakterrel, mint Discord, aki a valaha volt egyik legjobb főgonosz és mellékszereplő (mert amennyit ő szerepel, nem akarom megsérteni "őnagyságát", de ő is csak éppen olyan mellékszereplő, mint Spike. Habár Big Macnél valóban több szerep jut neki, aki szegény csak egy epizód szerepet kapott, s azt sem láttam.)

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!
  Ne haragudjatok, de nem látom a videókat, csak a szövegeket, amikkel bevezettétek pket. Nálam lehet a probléma, vagy másoknál is megjelent ez az akadályoztatottság?
  Előre is hálásan köszönöm a választ!

  VálaszTörlés