2024. április 26.

Blob M.I. póni projekt

 

 Egy ideje érdekességből követem ezt a projektet hátha lesz belőle valami értékelhető. Gondoltam, megosztom veletek itt a blogon hátha van, aki nem látta még.

Az elmúlt évben beindult ugye a Mesterséges Intelligencia dömping, sok lehetőséggel. A póni-fandom így is mindig a kreatív-tevékenységek élmezőnyébe tartozott, így természetesen új "technikák" kihasználásában sem maradnak le, mint az MI. 

Itt most nem arról beszélek, hogy szabályosan szűrűt kell használnom kedvenc oldalaimon, ha nem akarom az AI generált dolgok közül csipegetni a nem-ai-generált dolgokat. Ez egy sokkal viccesebb dolog, lesz, ha egyszer lesz. 

Blob minden jel szerint egy interaktív póni-szimulátort igyekszik összerakni, amelyben rendesen beszélgethetsz a pónikkal, mert az MI generál neked hozzá választ és a póni hangját is, ami szerintem egy remek ötlet. Reméljük nem hall el félúton a projekt. 

Nézzétek meg ti is a videót, és a többit is Blob csatornáján. Illetve oszd meg velünk a saját elvárásaidat, és véleményedet más MI alapú lehetőségekről, illetve, ha tudomásod van még hasonló pónis projektekről.