2023. augusztus 19.

Brony Piknik 2023 Infók


Üdv Méndenki!

Egy hét múlva érkezik a piknik, szóval ahogy ígértem jövők néhány fontos tudnivalóval, hogy képbe legyetek.

Részletek a tovább gomb után.

Dátum:2023.08.26. (szombat)

Helyszín: Őseink hagyományai szerint a szokásos „Piknik Fánál” fogunk találkozni a Margit-szigeten. 

Időjárás: Az előrejelzés szerint gyengén felhős időnk lesz, de 30 fok körül. De természetesen, amennyiben nagyon elromlana az idő a dátum változtatás jogát fenntartjuk. Biztos, ami biztos alapon ha kisebb zápor beesik legyen nálatok valami, de ennyi nem hagyjuk, hogy elrontsa a kedvünket, reméljük végig napos jó időnk lesz.

Odajutás tekintetében a buszt tudjuk ajánlani, mivel pontosan a fa előtt fog lerakni titeket. De gyalog is megközelíthető nagyjából 20 perc séta alatt. De érdemesebb inkább a buszt választani, hogyha sok cuccal érkeztek.

A buszra a sziget elején tudtuk felszállni. A 26-os és a 226-os is egyaránt jó. A Szabadtérti Színpad megállónál kell majd leszállni, és egy kicsit visszagyalogolni az előző sarokhoz. 

Ezúton is szeretnénk kérni, hogy azok a kedves extrém-korán érkező kollégák, akik máshova akarnak letelepedni, ne tegyék :) köszönjük!

Biztatnék mindenkit, hogy hozza el a plüssét, bármilyen méretű is legyen az, mindig örülünk, ha plüsikkel színesítitek  rendezvényt ;)

 

 A piknik időtartama nagyjából délelőtt 10-től délután 6-ig fog tartani de az, hogy meddig maradunk az nyilván tőletek is függ ;) A versenyek zömét nagyjából 11 óra körül fogjuk elindítani.

Programok:

- PonyHug: a sokak által kedvelt "kincsvadász játék": a mindenfelé elrejtett QR kódok segítségével kell majd megölelnetek a digitális pónikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Kvíz verseny: ezt nem kell magyarázni.



 

 

 

 

 

- Rajzverseny: Ez is magától értetődik, javasoljuk, hogy hozd el saját jól bejáratott rajzeszközeidet, de nálunk is lesz ez meg az, akinek hirtelenjében jönne meg a kedve.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Patkódobás: patkódobás játék :) 


Érdemes részt venni a versenyeken mivel pazar nyereményekre tehettek szert! (bögrék, kitűző, érmék stb.)

Mivel piknikről van szó, és a rajzfilmekből megtanultam, hogy minden magára valamit is adó pikniken van pokróc, esetleg lepedő, de a pléd se rossz, ha más nincsen, úgyhogy legyetek szívesek hozzatok.

Ugyan ennyire fontos, hagyomány a közös svédasztal. Amelyben teljesen szabad patát kaptok, hogy mi terüljön, ahogy szeretnétek. Ennek fejében látogatóktól belépő gyanánt valami rágcsálni valóval járuljon hozzá a közöshöz. 

 Fontos közlendő, hogy a résztvevők saját magukért vállalnak felelősséget!

*A program változtatás jogát fenntartjuk. A változás főként a résztvevők számától, kedvétől és energiájától, valamint esetleg a terep- és időjárási viszonyoktól függhet.