2022. augusztus 25.

Brony Piknik 2022 Infók

Brony Piknik 2022 infók
Kevesebb mint három nap és eljő a mi időnk



A Piknik dátuma: 2022.08.27. (szombat)

A piknik helyszíne:

Idén is a Maregit-szigetre esett a választás a szokásos, jól megszokott fánál (amit google mapson már "Piknik fa" néven meg is találhattok)

A pontos lokációhoz ide kattintsatok.




Az odajutáshoz ajánlott buszra szállni, hiszen szinte a fa előtt fog lerakni. 

Ha gyalog akartok odamenni, minimum 20 perc gyaloglásra számíthattok. Érdemesebb inkább buszra szállni főleg ha sok cuccotok van.

A buszra a sziget legelején itt tudtok felszállni. A 26-os és a 226-os is egyaránt jó. A Szabadtéri Színpad megállónál kell majd leszállni, és egy kicsit visszagyalogolni az előző sarokhoz.

Ezúton is szeretnénk kérni, hogy azok a kedves extrém-korán érkező kollégák, akik máshova akarnak letelepedni, ne tegyék :) köszönjük!

Biztatnék mindenkit, hogy hozza el a plüssét, bármilyen méretű is legyen az, mindig örülünk, ha plüsikkel színesítitek  rendezvényt ;)



A piknik időtartama nagyjából délelőtt 10-től délután 6-ig fog tartani de az, hogy meddig maradunk az nyilván tőletek is függ ;) A versenyek zömét nagyjából 11 óra körül fogjuk elindítani.

Programokból 4-et szervezünk idénre, úgy ahogy tavaly, viszont a versenyek típusait kicsit megvariáltuk.
Ennek zöme a piknikig meglepetés lesz.

A rajzversenyről viszont idén is elmondanám, hogy akinek nem lenne elég pár grafit, színes ceruza, az mindenképp hozzon magával saját eszközöket.

Amire kiemelten kérnénk mindenkit, hogy hozzatok pokrócot. Nem lesz jó ha nem fogjuk tudni mire lerakni a közöst... (meg mondjuk leülni :D). 

És ha már a közösről van szó, egy piknik nem is lenne piknik a közös svédasztal nélkül. 
A korábbi évekhez hasonlóan ennek kivitelezése rajtatok áll. Ennek fényében a kilátogatóktól egy csekély "belépőt" (pl.:üdítő, snack, rágcsa, stb) kérünk, cserébe pedig mindenki szabadon fogyaszthat a közösből.


Fontos közlendő, hogy a résztvevők saját magukért vállalnak felelősséget!

*A program változtatás jogát fenntartjuk. A változás főként a résztvevők számától, kedvétől és energiájától, valamint esetleg a terep- és időjárási viszonyoktól függhet.