2022. április 7.

My little Pony: tell your tale hírek és kiszívárgott részek



Egy kis emlékeztető, hogy ma fog startolni a Póni Élet Kettő! 

Legalábbis csak a világnak ezen a részén. Úgy látszik, illegálisan kiszivárgott néhány epizód, Koreában, Japán és... Finnországban(?). 
Történetesen 3 epizód.

Mindegyik külföldiül van!!! (Szívesen Ballwa!)

Amúgy ezt már tegnap óta tudom, de csak most lett időm posztot írni róla, s mire ide jutottam, a videókat letörölték. Mondjuk ennek mi értelme volt egy nappal a premier elött, azt a fene tudja: gondolom, kell nekik, hogy az ő site-jaiknak menjen a megtekintési szám és kattintás.

Kérdés: ki a ló francot érdekel ez annyira, hogy ennyit vesződjön vele 24 órával a premier elött? Arra tudok gondolni, hogy az időzónák eltérése állhat a jelenség mögött.

Mondjuk se finnül, koreaiul vagy japánul nem tudok. De az oroszoknál megtaláltam a részeket, ha most rögtön azonnal szeretnétek megnézni őket.

Mivel nem akarom hizlalni a Youtube máját, inkább itt nézzétek meg mi nálunk!



Friss hírek: Azóta látom, hogy vagy 35 perce kint vannak angolul is a részek. Erre mondom én, hogy fölösleges hajcihő volt ez az egész.

Bármennyire nem szeretem a Youtube-ot, de bloggazdaként kötelességemnek érzem, hogy elérhetővé tegyem számotokra a pónikat. Amig ki nem találok helyette valami mást.