2021. december 4.

2021 Piknik visszatekintő

Emlékeztek még azokra a meleg nyári napokra, amikor még gondtalanul élveztük a Maregit-sziget kellemes levegőjtét? A kisebb bakikat leszámtítva, szerintem remek volt az idei piknik és jó érzés ezeken a nyálkás, szürke felhőkkel teli napokon visszagondolni erre a szép nyári emlékre.

Itt egy kis visszatekintő, mi is történt röviden :)

Az idei piknik különösen közel állt a szívemhez, hiszen sokminden újdonságot hoztunk be.

Beszélek itt a quizről de akár az érmekkel való díjazást is idesorolhatánk.

Ezek mind olyan dolgok amik az előkészületeket, és a piknik utáni meglátásokat is kifejezetten megdobták.

Na de, hogy is történt?

Reggel (van).
Valahol 10 és 11 között félúton megérkeztem a helyszínre én is. A többiek már nagyban készülődtek a versenyek kezdésére, ahogy azt a képen is láthatjátok, tökig benne voltak a melóban.
Viszonylag kevesen voltunk még akkor, reménykedtem benne, hogy idén is összejön a szokásos kis csapat és egy kis szerencsével akár új tagok is ellátogatnak.

"PonyHug CEO-k épp nagybuzgón hegesztik a versenyt"


Ahogy telt az idő, úgy szállingóztak az emberek is. Nagy meglepetésemre még 2021-ben is sikerül új tagokra akadni akiket úgy tűnik, nem pikniken láttunk utóljára :)


Az idei kommunális kajakupac is viszonylag hamar lespawnolt. Ahogy jöttek az emberek egyre nagyobbra nőtt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a résztvevőnek aki még ilyen járványos időszakban is gondolt megannyiunk egészségére és belerakott egy fürt banánt a közösbe.




Ami a versenyeket illeti, a nap fő atrakciója idén is a PonyHug volt amit Marcsello és Bence fáradhatatlan munkával fejlesztettek tovább, hogy még jobb, még kényelmesebb és esztétikusabb legyen a felhasználói felület. Mindenképp gigászi patapacsi nekik! /)

(Akár még laptopon is lehetett volna résztvenni)


(Természetesen kreatívak voltunk azt illetően, hogy hova tegyük az ölelni való pónikákat :D )


A PonyHug ugyan baromi jó volt, de nem feletkezhetünk meg a többi versenyről sem.
Az eddigitől eltérve idén próbaként egy plusz versenyszámot is megtartottunk ami a quizverseny volt. Ezúton is szeretnénk megköszönni az ötletgazdáknak az ötletük feléhozatalát, ugyan is hatalmas sikere volt, szinte mindenki részt vett rajta. Ebből kifolyólag ezentúl (úgy mint anno) mindig meg fogjuk tartani ezt a versenyt :)





A quizversenyt illetően meg kell jegyeznem, a végrehajtás nem volt tökéletes. Módszereink elavultak voltak és lassúak. Emiatt mindenkitől szeretnék elnézést kérni. Tanultunk belőle és a következő év quizversenyét már ezekkel a tapasztalatokkal fogjuk lebonyolítani.



Természetesen idén sem maradhatott ki a rajzverseny. Nagyon szép alkotások készültek, örülünk, hogy ennyien részt vettetek idén is. Jövőre terveztünk kicsit nehezíteni a versenyen, konkrét téma megadásával. Eddig teljes mértékben szabad kezetek volt azon belül, hogy mlp-hez kapcsolódónak kellett lennetek. Milyen téma legyen jövőre megadva? Kiváncsian várom az ötleteiteket kommentben!


Silverstream OC-ja (5.hely)

Feri Celestiája (4.hely)

Kaktusz Spitfireje (3.hely)

Fancy Trash OC-ja (2.hely)

Itchy Twillightja (1.hely)

Köszönjük ezeket az egytől-egyig remek rajzokat. Reméljük jövőre is nevezni fogtok!

(A versenyek közti játék sem maradhatott el :D)

Ami az utolsó versenyt illetti, kicsit szomorúak voltunk. A fanficíró verseny úgy látszik idejét múlt verseny lett hiszen csak 1 nevezést kaptunk rá. A 2020-as pikniken sem kaptunk sokkal többet, ezért úgy döntöttünk, hogy jövőre elengedjük ezt a versenyt.
Ezzel ellentétben gondoljatok arra, hogy kárpótlásul visszahoztuk a quizversenyt, amire viszont sokkal több érdeklődés volt.
Mind ezek ellenére viszont azt az egy nevezést szeretném nagyon kiemelni, hiszen enyhén szólva lett zseniális.
Jó olvasást :D

Ballwa: Légsimafületek

 Köszönjük Ballwa, hogy mosolyt csaltál megannyiunk arcára.


Fluxusműveknek köszönhetően eljutott a piknikre egy hatalmas nagy Equestria zászló is, amit kiraktunk a fő fánkra. Nagy köszönet Fluxa, hogy elhoztad ezt nekünk, nagyot dobott a pikniken!


Délután négykor zártuk le a versenyeket és fél 5-kor már az eredményhírdetés vette kezdetét, ami többé kevésbé simán ment, a bénázásaimat leszámítva :D







Ezt követően elhangzott a záróbszéd és mindannyiunk legnagyobb szomorúságára lezárult a 2021-es Brony Piknik. 

A bakikat és a hibákat leszámítva úgy érzem, az idei volt az eddigi legjobb piknikem. Sokminden már rutinból ment,  ezzel ellentétben pedig más dolgokat (mint például az érem nyeremények ekszisztenciális jelenlétét) meg csak úgy simán elfelejtettem. Ezeket leszámítva viszont remélem mindenkinek jó élmény volt az idei piknik és remélem sikerült mindekit kicsit visszarepítenem szeptember 11-re ezzel a kis visszaemlékező poszttal. 

Szeretnék kösztönetet mondani a szerkesztőség minden tagjánat a segítségért amit nyújtottak.

Külön szeretném megköszönni Simonnak azt a rengeteg segítséget és együttműködést amit a piknik előkészületeivel és lebonyolításával nyújtott. A kitűzők, bögrék és érmek designjaiban is rengeteget köszönhetünk neki. Nélküle nem lett volna olyan a piknik, amilyen. Lehet, hogy őt kevésbé ismeritek, mert ugyan a szerkesztőségben nincs benne, de a keménymagnak már kezdetek óta oszlopos és fontos tagja. Szóval hatalmas nagy PataPacsi Simonnak is /)

Nagy köszönet illeti még Alfát is amiért segített megörökíteni az eseményt! PataPacsi/)
Mind az én általam és Alfa által készített anyagokat -->ITT<-- tudjátok megnézni.



Köszönöm a figyelmet, remélem jövőre is találkozunk!


                              





      /)*(\

                                                                                                        -Matthyly