2021. szeptember 5.

Brony Piknik 2021 Infók


Kedves Méndenki!
Kevesebb mint 1 hét maradt a 2021-es Brony Piknikig, így ahogy eddig már megszokhattátok, most is jelentkezem pár fontos infóval.


A Piknik dátuma: 2021.09.11. (szombat)


Időjárás:

Az Időkép Szeptember 11-i előrejelzése szerint, kissé felhős, de jó időnk lesz. Ez alapján meg tudjuk tartani a programot, viszont ha ez az előrejelzés romlik és ne adj isten hideget, vagy esőt fog mondani, a piknik dátumának változtatásának jogát fent tartjuk. Nem szeretnénk esőben piknikezni :)


Helyszín:

Tradíciónkhoz híven idén is a Margit-sziget lesz a piknik helyszíne, ugyanannál a bizonyos, megszokott fánál.
A pontos lokációhoz pedig -->EZ<-- a link.


Az odajutáshoz ajánlott buszra szállni, szinte előtte fog lerakni. Ha gyalog akartok odamenni az minimum 20 perc gyaloglás lesz a sziget elejétől, úgyhogy ez nem ajánlott.
Főleg ha sok cuccotok van.
A buszra a sziget legelején (pontosan -->ITT<--) tudtok felszállni. A 26-os és a 226-os is egyaránt jó. A Szabadtérti Színpad megállónál kell majd leszállni, és egy kicsit visszagyalogolni az előző sarokhoz.


Ezúton is szeretnénk kérni, hogy azok a kedves extrémkorán érkező kollégák, akik máshova akarnak letelepedni, ne tegyék :) köszönjük!


A piknik időtartama nagyjából délelőtt 10-től délután 6-ig fog tartani de az, hogy meddig maradunk az nyilván tőletek is függ ;) A versenyek zömét nagyjából 11 óra körül fogjuk elindítani.

Programokból 4-et szervezünk idénre, így a tavalyihoz képest +1-el frissítve a repertoárt:




-Pony hugger:
Csak úgy mint eddig, egy bizonyos területen belül előre kihelyezett qr kódokat kell majd megkeresnetek és beszkennelnetek, így "megölelni" a pónikat akiket majd a kódokból kaptok. (~11:15-től 17:00-ig tart)




-Kvíz verseny:
A régebbi piknikek emlékére hoztuk vissza ezt a vetélkedőt, a dolog magáért beszél. (17:30-tól 18:00-ig tart)



-Rajzverseny:
Nyilván erről sem kell ódákat írnom, viszont fontosnak tartom megjegyezni, hogy aki komolyan szeretné venni, ajánljuk, hogy hozzon magának felszerelést (toll, ceruza, filc, stb). A biztonság kedvéért azért nálunk is lesz 1-2 dolog. (Egész napos)





-Fanfic író verseny:
Papírt és tollat hozunk, nektek csak a saját irományaitokat kell rávetnetek ;)
(Egész napos)



Mindenkit bíztatunk, hogy vegyen részt a vetélkedőkön, egyrészt mert jó móka lesz, másrészt pedig mert a tavalyi évekhez hasonlóan fasza nyeremények várnak ;)


Amire kiemelten kérnénk mindenkit, hogy hozzatok pokrócot. Nem lesz jó ha nem fogjuk tudni mire lerakni a közöst... (meg mondjuk leülni :D). 
És ha már a közösről van szó, egy piknik nem is lenne piknik a közös svédasztal nélkül. A korábbi évekhez hasonlóan ennek kivitelezése rajtatok áll. Ennek fényében a kilátogatóktól egy csekély "belépőt" (pl.:üdítő, snack, rágcsa, stb) kérünk, cserébe pedig mindenki szabadon fogyaszhat a közösből;)



Fontos közlendő, hogy a résztvevők saját magukért vállalnak felelősséget!

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A változás főként a résztvevők számától, kedvétől és energiájától, valamint esetleg a terep- és időjárási viszonyoktól függhet.



-Matthyly