2021. szeptember 19.

Az utolsó képregény borító, de közben mégsem


Végül el jött a nap, hogy az Én Kicsi Pónim képregény sorozat utolsó, 102. kötetének a borítója is megjelent, amellyel lezárják a G4-es toposzt, hogy átadhassák a staféta botot az új generációnak.
 
Részeletek és egyéb érdekességek a törés után.
 Tegnap a Previewworldön hivatalosan is közzétették az utolsó kötet borítóképét, és a kiadási dátumot. A rajzot mellékesen Andy Price készítette. A kötet pedig október 13. kerül majd a polcokra az államokban.  Háromnappal az franchise kezdete után (október 10.) és  egy nappal a vége után (október 10.) 
Igen, tudom, valahol szomorú, hogy a képregény is véget ér, de fel a fejjel, biztosra veszem, hogy G5 képregények is lesznek majd.



De az egésznek vége még nincs ezzel, hiszen lássatok csodát. 


Mert a lezárás csak a főképregény szálra vonatkozik: a többi crossover és mini-sorozat továbbra is fut - bár szerintem csak egy darabig.

Ez konkrétan December 29.-ig. Szóval azért még idén nyugodtszívvel képregényezhetünk.

Casey Gilly írta. Michela Cacciatore rajzolta.

Szinopszis: Valami nincs rendben Pónifalvával! Ahogy Grackle és Dyra ördögi mesterterve egyre jobban beindulni látszik a pónik viszonya egyre inkább elmérgesedik egymással. Vajon Twilight Sparkle, Zecora és Pinkie Pie képes a dolog mélyére nézni mielőtt még túl késő lenne? És mégis honnan került ide ez a szivárvány híd izé?