2021. július 6.

G5-ös nagy játékáradat!


Valamivel kevesebb, mint két hónap maradt hátra az új generáció elstartolásáig, de a Hasbro nem is lenne Hasbro, ha nem jelentene be már azonnal egy szekérre való új játékot, amit már most látatlanban is megvehetnek a rajongók.
Rejtett vágyam, hogy egy nap még osztalékot fognak küldeni nekem az itt folytatott reklámozásért, ezért álljon itt egy lista a legújabb pónis játékokról, hogy "mit érdemes megvenni a gyereknek" a legközelebbi bevásárlás alkalmával.

A jobb átláthatóság miatt terméktípusonként rakom össze a listát.

Crystal Adventure Series figurák. Ezek a készülő film főszereplőiről készített figurák... fröccsöntött műanyag sörénnyel. Külön mellékelt edzett németacél drótkefével lehet fésülni a sörényüket. ( Ez nem igaz, de máshogy nem tudom elképzelni.) Járnak mellé kiegészítők, és cipők.




























Scenes A Pair játékszettek. (Ennek utána kellett néznem micsoda: 25-nél több darabot tartalmazó játékszettek, amelyekhez valami hátteres papírlapka is tartozik.) Sunny egyelőre nem tudni, miért, de kap egy italárusító kocsit. Izzy pedig egy állatszalont. Tartozik még hozzájuk két üvegcse, az egyikben gyurma a másikban bolyhos golyócskák. 









Látjátok, csak kívánni kellett. Vannak külön fésülésre és sörénybabrálásra kitalált figurák. Egyelőre csak Sunny-ban kapható.








Petals (Szirom) hercegnő kastélya. A hercegnőséghez ugye hercegnői pompa dukál, így Pipp se maradhat saját kastély nélkül. Megjegyzés: a kastélyhoz külön jár egy Pipp figura, és az a szárnyas kutya izé - egy Pomerániai Spitz, Cloudpuff/Felhőpamacs -, akiről a beharangozóban is szóltak, hogy szerepelni fog a filmben. Az egész szett cirka 55 dollár.  





Éneklős póni. Ismét Pipp kerül rivaldafénybe. Ez egy éneklős darab, párnaszárnyakkal. 





Itt a nyár kellős közepén, a negyven fokban ülve sok mindenre számítottam, de adventi naptárra nem. Ez őszintén meglepett! Így jobban szemügyre vettem, és döbbenetem fokozódott, de nem az időzítés, hanem a kivitelezés miatt. Először is mi az az adventi naptár? Röviden az egy naptár, amiben visszafelé számolod az adventi napokat karácsonyig. Ezek általában házikót formálnak  és minden egyes napnak jut egy rekesz, amiben csokoládé, okosságok meg egyéb apróságok vannak, hogy a kisgyerekek megtalálják és örüljenek neki. A Hasbro valamiért azt gondolta, ahogy ez a megfelelő pillanat ennek, de hát végülis ők a milliárdos cégvezérek, és nem én, szóval gondolom befogom a számat. Mondjuk ők is csak örökölték, úgyhogy kvittek vagyunk! Ha megnézitek, nem tévedtek, ha a jó öreg zsákbamacskás tasakokra emlékeztet titeket. És itt jön az én elméletem: a Hasbro így akarta kidobni a sok megmaradt vacakot! Ugyanis ebbe ami létezik bele van hányva: Póni Életes figurák, Bözsi kutya-Angyal nyuszi, Gumi krokodil és egyéb állatok szarvas verziója, amelyek puszta létezése csak annak a bizonyítéka, hogy a Hasbro megint lusta volt. Sőt, ugyanazok a figurák másmilyen színben, vagy éppen hogy átláthatóan vagy nem átláthatóan, és vannak benne levonók is. Vannak benne még Reveal the Magic figurák is.








Kínai plüss. No comment. 


Pizsamák


Információkért külön köszönet az mlpmerch.com weboldalának, akik megtaláltak minket. Nektek pedig jó vásárlást a gyűjteményetek gyarapításához a kislány szülinapjára. Mi itt pedig reménykedjünk, hogy a G5 nem okoz majd csalódást.