2021. április 11.

Újabb pegazus a G5 moziban



Tegnap előtt volt a nemzetközi testvérek napja, s remélem méndenki megpróbálta a szokásosnál kicsit jobban tolerálni a tesóját. 

A Hasbro is kapott az alkalmon, hogy bemutassa nekünk az egyre közeledő mozi testvérpárosát. 

(Lapozz tovább sok érdekességért)

 


Pipp és Zipp nem csak testvérek lesznek, hanem hercegnők. Mind a ketten csatlakozni fognak Sunny méneséhez idén ősszel, hogy megmentsék a világot.

Zipp Storm

 Pipp Petals is felbukkant a videóban, ami már most elindította a rajongókban a teóriagyártást.

 

Pipp mobilozik (?)
 

Ez az egyik, hogy Pipp szemmel láthatóan egy mobilnak látszó tárgyal szórakozik. Ha nézitek a Póni Életet, akkor ebben semmi meglepő nincs, mivel a benne lévő poénok kétharmada arról szól, hogy a pónik szerencsétlenkednek az online-médiában. De a Póni Élet az Póni Élet, nem pedig a mozi. Így a rajongók bezsongtak, hogy lényegében Equestria "jövőjében" vagyunk, és "Ejha, a póniknak rendesen lesz technológiája". Majd meglátjuk. 

A másik pedig amire nagyon beindultak, hogy három esetből kétszer a póniknak nincsen cukijegye, míg máskor meg van. Erre ráfoghatnánk, hogy animációs hiba, vagy egyszerűen elfelejtették, de fanoknak ez a magyarázat egyszerűen túl unalmas.

Hát, nem világos mint a fegyverletétel, hogy ez azért van, mert Equestriából eltűnt a mágia, és ezért a cukijegyek is, illetve azért tűnnek fel és el, mert instabilan vibrál a varázslat a világban. Duh?