2021. február 26.

G5 hírek a Hasbro-tól - avagy akkor csapjunk a lovak közé!



Mint azt az előbbi pónihíres posztban is írtam, Nagybetűkkel vártam a február 25.-ei Hasbro játékvásárt, mivel ott nagy bejelentéseket ígértek a cégtől. Ebben nem is kellett csalódni.

Éreztem én, hogy nagy szám lesz ez a Játékvásár, mert a Hasbro nem hogy morzsákat hintett el, de egyenesen gátat robbantott.

Kezdjük talán a legelején. Olybá tűnik, hogy a mozis tervem füstbe ment, mivel az egész G5 a mozival és a sorozattal együtt Netflixes lesz, és valóban idén ősszel tervezik elindítani.

Sőt, kiderült, hogy amit eddig tudtunk nagyrész kacsa volt, mivel csak azért is, új karakterbrigádot és környezetet fognak csinálni. (Hurrá!) És amúgy tényleg szegről-végről aktivisták lesznek.

Gondolom, mint azt ti is nagyon jól látjátok, ilyenféle CGI animációnk lesz. 

A filmet Írországban készítették. Rob Cullen, Jose Ucha és Mark Fallibene fogják rendezni. Peter Lewis és Cecil Kramer lesznek a rendezők.


Szpojler veszély!


A filmben, Equestriából elveszik a varázslat, a barátság és a harmónia helyét pedig a bizalmatlanság és a paranoia veszi át, a pónik ismét fajonként elkülönült törzsekben élnek. Sunny, egy életvidám és idealista fiatal földpóni, teljes szívéből hiszi, hogy van még remény a megosztott pónik világa számára... DE az ügyetlen és gyakran bohóckodásba torkoló próbálkozásai, hogy elérje és megváltoztassa a többiek hozzáállását, a kitaszítottak sorsára juttatja szegényt. Amikor Sunny összeismerkedik Izzyvel, az eltévedt egyszarvúval, aki öntudatlanul bekószál egy földpóni településre, Marerime Bay-be, a városiaknál eltörik a mécses. Így Izzy és Sunny más lehetőségük nem lévén, belelovalják magukat egy nagy kalandba, amiben van gyémántrablás, feltárt összeesküvés-elméletek, kidolgozott zeneszámok, és a világ legimádnivalóbb kis kutyusa. Messzi tájakon tett utazásaik során mind rákényszerülnek arra, hogy felülemelkedjenek a félelmeiken, és újra megtalálják a barátot régi ellenségeikben. A világ, amelyről Sunny egész életében álmodott, végre patanyújtásnyira kerül, ahogy Sunny és újdonsült barátai bebizonyítják, hogy még a kicsi pónik és képesek nagy változást hozni.

Szpojler vége!


 (Csak hogy tiszta legyen a kép: ezt nem én találom ki, hanem a cég reklámbrossurájában van benne.)

A főszereplő teljes neve amúgy Sunny Starscout. (Az már majdnem Luke Skywalker)

Sunny Starscout teljes pompájában! Amúgy a posztereket sasoljátok már!





A cég a diverzitásba azt is bele értette, hogy ezúttal nem egy fullos kancabrigádot kapunk, hanem fiúk és lányok vegyesen fogják boldogítani a közönséget. A videó elején láthatjátok mindjárt, Izzy-vel egyetemben. Ő a lila póni, aki integet. :)


Ezt csak azért, mert bírom a lila pónikat.


Akkor már legyen egy kép a csődörről is, mert diverzitás!




Ha egyszer már amúgy is szóba került, voltak kommentelők, akik kíváncsiak voltak rá, hogy milyen figurák várhatók, ezért itt egy kép.

Bevallom, meg is akartam nézni, mert kíváncsi voltam, hogyan néz ki a műanyagmentes műanyag.
Szerintem hozza az eddigi Hasbro színvonalat, bár elég viccesen néznek ki. Pláne a csődör azokkal a diszperzites vödrökkel a lábain.

És akkor most kíváncsian várom a véleményeteket, elképzeléseiteket. Ha valamilyen gondolatot ébresztettek benned a képek vagy az olvasottak, akkor ne tartsd magadban, hanem add ki a kommentszekcióban!