2020. március 19.

Póni zene #170 Pónizene különkiadás




Az interneten bolyongva mindig lehet érdekes dolgokba botlani - főleg ha az ember olyan, mint egy csecsemő, és nem olvas Equestria Dailyt, ahol meglepődnék, ha ez a hír nem szerepelne már.

Most egy olyan youtube csatornát szeretnék nektek ajánlani, aminek a készítőjét mind ismerjük, sőt, egyike ő azoknak, akinek a zenéit ezerszer meghallgattuk már negyven féle feldolgozásban mindannyian (igen, te is). Ő Daniel Ingram.

Ez a végtelenül tehetséges és jó fej zeneszerző valamikor a 9. évad vége felé úgy döntött, hogy beül a stúdióba egy szál akusztikus gitár, néhány énekes (akik néha a sorozat szinkronszínészei), Cajun, a stúdiókutya és pár plüssállat társaságában, és felveszi nekünk a dalait újra, akusztikus előadásban.

Sajnos pár hónapja nincs már tőle új videó - vagy egyéb internetes aktivitás, reméljük, ez csak átmeneti, és várhatunk még tőle hasonló feldolgozásokat. Én a magam részéről szívesen meghallgatnék például egy Winter Wrapupot vagy a The Magic Inside újraértelmezését. Az eddigiek közül talán a The Pony I Want To Be a kedvencem.

Böngésszétek át a videóit, és írjátok meg, melyik volt szerintetek a legjobb!