2019. szeptember 2.

My Little Pony in a Nutshell - Minilóvak dióhéjban



Pónis rajongói rajzok közül mindig is kiemelkedtek azok az alkotások, amelyek a pónikat csonthéjas termések belsejében helyezik el. Bevállalósabb művészek még szobrokkal is megpróbálkoznak.

MI A SZÉNA!

Ez egy nagyon béna vicc volt.
Na igen, én kérek elnézést.

Ebben a cikkben egy közkedvelt paródiavideóról lesz szó.


 Ez a sorozat kiváló bizonyíték arra, hogy egyáltalán nem kell kolosszális ötletekkel előállni vagy Michelangelonak lenni, ha valaki messzire akar jutni. Ugyanis ez a sorozat szó szerint olyan egyszerű, mint a barlangrajz.
 
A barlangrajz

Ez egy elég friss dolog a fandomban, 2017-es. Legelőször az Én Kicsi Pónim mozifilmmel debütált. Onnantól kezdve a sorozat óriási siker lett, úgyhogy ha ez nem motivál titeket, akkor semmi.
 
Természetesen a sorozat nem találta fel a spanyolviaszt. Egy hasonló próbálkozás ezelőtt is létezett: MrPoniator What I learned... sorozatában, amelyben szintén néhány másodpercben összecsapták, hogy egyes epizódok miről szólnak. De amíg Poniator egy komplett évadot suvaszt bele pár percbe, addig Round Trip egy-egy epizódot dolgoz fel a pálcikapóni figuráival.
 
A karakterek még csak szinkronhangot sem kaptak, hanem egy szövegfelolvasó program adja a hangjukat. Minden rész 2-5 perc hosszú, és rengeteg visszatérő poént tartalmaz, amelyek olyan kiforrottakká váltak mostanra, hogy a sorozat már inkább paródia, mint szimpla humoros sűrítménye az egyes epizódoknak.
 
És valami fergetegesen vicces az egész!
 
Nem is szaporítanám tovább a szót, rajta méndenki, irány megnézni.