2018. július 29.

Gaming sarok 1. rész

A brony szubkúltúra rendkívül színes. Minden téren találkozni vele, legyen az zene, sokszor már-már művészi szintű fanart, fanfic, játék, sőt, még egy-egy nagyobb könyv is. Viszont, most a játékokról lesz szó, mert még nem nagyon láttam az oldalon hasonlót.




Első játék - Them's Fightin' Herds


Trailer


A játékról:.

Them’s Fightin’ Herds egy 2D harcolós játék, amely 4-lábú harcosokból áll.
Az elismert rajzfilm-producer és fejlesztő Lauren Faust által tervezett, aranyos és őrült felület alatt komoly és mechanikusan mély GGPO-meghajtású játék áll!
Ez a játék a Mortal Combat széria elvein alapszik, ugyan úgy van benne Singelplayer, Co-op, és Multi is.
A grafika szép, és még egy alsóbb kategóriájú is számítógép meghajtja, az alacsony gépigény miatt.
A játék még korai hozzáférésben elérhető csak, de folyamatosan jönnek rá a frissítések, (pályák, karakterek stb).
Összességében, egy már majdnem teljes értékű játékot kapunk a pénzünkért, egy próbát mindenféle képpen megér.

Megtekintés



Második játék - Daring Do First Public Version


Ez a játék 2012-ben látott napvilágot, nagyon, béta állapotban. Ahogy teltek az évek, mindig jött ki belőle egy-két alpha verzió, majd 2017-ben megjelent az (azóta is legújabb) First Public Version.
Ez egy Singelplayer, Kaland játék. Rengeteg pályával, hosszú történettel rendelkezik, ahol néha az agyadat is kell, hogy használd. Sokféle fegyver, képesség, és ellenfél van, amik idővel gyarapodnak, ahogy haladunk a történettel.
Volt szerencsém játszani vele, az atmoszféra kellemesen beszippantott egy idő után. Bár végig nem vittem, bátran merem ajánlani mindenkinek.

Megtekintés



Harmadik játék - My Little Pony Friendship is Magic


Trailer



A játékról:.
Bár közel 4 éve jelent meg, még mindig egy igen kellemes játékkörnyezetet biztosít.
Ez egy City Builder (Városépítős) játék, amihez a sorozat új részeivel együtt, új játékelemek, karakterek is kerülnek be. A széria majdnem mindegyik városába ellátogathatunk, és építgethetjük a saját "birodalmunkat".
Sokféle mini game is szerepet kapott. Természetesen van barátrendszer is, ahol láthatjuk ki hanyas szintű, hogy áll, és még ajándékot is küldhetünk egymásnak.
Bár eredetileg mobil eszközökre jelent meg, később ki adták Windows rendszerekre is, szóval az Windows Store-ból ingyenesen letölthető.

*Tipp*
Drágakövet a játékon belül, az idő múlásával egyre nehezebb szerezni, viszont minden frissítésnél a töltőképrnyőn található kódot ha beváltjuk, +20 követ kapunk.

Megtekintés