2017. október 5.

Új szerkesztő!

Üdvözletem póni rajongók! Valószínűleg láttátok, hogy nemrégiben a Hunbrony kitett egy posztot arról, hogy szerkesztőket keres. Nos, erre jelentkeztem én, Flutter Dash. A tovább mögött meg is ismerhetsz engem!

Bizonyára ismerős lehet a nevem pár ember számára, hisz nekem van az a bizonyos youtube csatornám, ahova felirattal ellátott pónis videót töltök fel. Amit nem árt ha tudtok még rólam: Én egy 21 éves győri srác vagyok és több mint 4 éve vagyok már brony. A youtube nevemből adódóan Fluttershy és Rainbow Dash a kedvenc pónis a főszereplők közöl. Vérbeli Lunarista vagyok! És azok, akik jobban ismernek tudják, hogy ki nem állhatom Celestiát!

És hogy miért jelentkeztem szerkesztőnek ennyi év után? Mert ideje lesz lerónom a tartozásomat a Hunbrony felé, mivel ha ők nincsenek soha nem ismerem meg az Én Kicsi Pónim varázslatos világát. Ugyanis évekkel ezelőtt egy régebbi Hunbrony tag töltötte fel a széria első évadát magyar szinkronnal a youtube-ra. És ennek a youtube csatornának köszönhetem a bronyságom.

Főleg zenés és animációs posztok várhatók tőlem, valamint az Equestria Daily-ról is szállítok nektek híreket folyamatosan. Megpróbálok minél aktívabban részt venni a blog életében, hiszen az utóbbi időben egy kissé el lett hanyagolva, és ezen minél előbb változtatni szeretnék!

Ennyi lett volna az én kis bemutatkozóm! Remélem idővel elnyeri tetszésetek az itteni tevékenykedésem!