2016. július 1.

2017-es nagyfilm


Egyenlőre még nem kaptunk hivatalos előzetest, vagy bármilyen tartalmat a filmmel kapcsolatban. De azért egy-egy információmorzsa kikerült az internetre, amik alapján következtethetjük, hogy a film, köszöni szépen, de nagyon jól készül.

1, IMDb

  Gondolom sokan ismerik az IMDb nevű oldalt. Ez egy online filmtalógus, ami rengeteg információval szolgál, rengeteg különböző féle filmről.
  De ez a film még valamilyen szinten nekik is ismeretlen. Egyenlőre csak egy tartalom sejtető rövid írást tettek közzé a filmről. Miszerint:
,,Equestriát egy új, sötét veszély fenyegeti. Így a Mane 6-nek útra kell kelnie Equestria távoli pontjaira, ahol sok új baráttal és izgalmas kihívásokkal találkoznak, miküzben küldetésük, használni a brarátság varázslatát, hogy megmentsék otthonukat."
Ez alapján nekem egy sima évad kezdőnek/zárónak tűnik, de majd meglátjuk, mi lesz belőle.



2, Voice acting
  
  Ashleigh Ball tweetje alapján a film már a hanganyagokkal is halad. Ez azt jelenti, hogy minimum Rainbow Dash és Applejack hangja már folyamatban van. Továbbá, hogy ismét rengeteg zenét fogunk kapni.


3, Countdown

megjelent az interneten egy visszaszámláló, ami azt mutatja, mennyit kell még várni a filmre. Nem tudom, mennyi hitelességet lehet adni ennek, de ez alapján a film megjelenése valamikor 2017 október 6 körül lesz. És itt lehet megnézni.

Remélem hamarosan megkapjuk a többi információt is, például a rendes szinopszist.

1 megjegyzés:

  1. A scatter is a pay mixture based on occurrences of a designated image touchdown wherever on the reels, quite than falling in sequence on the identical payline. A casino.edu.kg scatter pay often requires a minimum of three symbols to land, and the machine could supply increased prizes or jackpots depending on the quantity that land. Scatters are regularly used to trigger bonus games, corresponding to free spins .

    VálaszTörlés