2016. június 18.

Feliratfájlok!

Wall of text bellow!
Üdv méndenki Marcsello vagyok az random háttérpóni aki az idei és a tavalyi feliratozó csoport felirat fájljait rendezgeti. Sajnos az elmúlt idők "copyright strike"-jai miatt elég sok rész elszublimált Dailymotion-ről, az elsődleges epizódmegosztó oldalunkról. Ami nem egy jó dolog. Többen kommenteltetek, és egy páran még e-mailot is írtatok, jelezve a helyzet súlyosságát, így hát nem húzhattuk tovább a probléma megoldását.
Továbbá azt is páran jeleztétek, hogy jó lenne elérhetővé tenni a feliratfájlokat az évad alatt, azok számára akik jobban szeretik ezt a módszert. Erre igényt továbbá más ismerőseim is mutattak.
A feliratfájlok eddig mindig az évad végén egy csomagban kerültek fel, ám most (egyrészt átmeneti megoldásként a "copyright strike"-ra, másrészt azok kedvéért akik azt a módszert preferálják) szépen minden epizód poszt mellé (vagyis inkább a posztba bele) fel lesz rakva a felirat fájl is.
Valahogy így:
Miután lement az évad ennek semmi értelme nem lesz, hiszen úgyis felkerül egyszerre mind (ezzel mindenki munkáját megkönnyítve) de remélhetően az évad alatt kicsit enyhít a problémán.
A poszt írásával párhuzamosan, szépen kerülnek fel a felirat fájlok a hatodik évadhoz (korábbi évadokhoz elérhetők már csomagban, szóval ezek kihagyásra kerülnek). Várhatóan hamarosan elérhető lesz az összes eddig megjelent (6. Évad beli) részhez. A feliratokhoz az epizódokat angol szinkronnal pedig Yayponies-ról jó minőségben be tudjátok szerezni. Itt pedig találtok egy kis segítséget a fájlok használatáról.
Remélem ezzel egy kicsit enyhíteni tudjuk a problémát amit a Daily-n történő "Copyright Claim"-ek okoznak. És megkönnyíteni azok dolgát, akik eddig is felirat fájlokat használva nézték a részeket.
Marcsello disconnected.