2016. május 28.

Múltba merengő #02: Two Best Sisters Play



Howdy :3 It's been a while... 
Vén Köves újabb vissza tekintővel jelentkezik, melyben egy elfeledett, realtíve régi videó/animáció sorozatot hoz vissza a köz tudatba, mely a Two Best Sisters Play nevet tudhatja magáénak, mely mondhatni a fandom kvázi őskorába visszanyúló videósorozat. 

Sooo... Just sit back, then enjoy the ride!
┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°) ├┬┴┬┴

Nos... Most egy relatíve elég régi valamit rángattam elő a múlt setétjéből, mely során Celestia  és Luna kalandjait követhetjük végiga videó játékok világát 2Snacks tolmácsolásában. Ezen videókban a két említett hercegnőnk a különböző videó játékok világát látogatja meg. Mindeközben folyamatosan keresztbe tesznek egymásnak.

A sorozat az egykori Two Best Friend Play - hozzátenném, hogy az alkotó a mostmár Super Best Friend egyik intróját is meganimálta, melyet ezen link túloldalán található - sorozat egyes hanganyagait - melyek nem mellőzik a káromkodást, just saying - és különböző játékok közben kialakult "szituációkat"veszi alapul, melyeket "átdolgozva" próbálja átadni. Erősen a játékok közben kialakult szituációkra építkezik a humor, melyeket a részről részre egyre jobban fejlődő animáció is erősít.

Egy hatalmas élmény volt újra megtekinteni ezt a sorozatot, régi elfeledett élmények sorát hozta vissza.

 Kinek lehetne ajánlani? Nos talán olyan egyéneknek, kik szeretik a videojátékokat - captain obvious intensifies - , és a szituációkra épülő humort. Talán az angol nyelv sokakat eltántoríthat, ám szvsz a videók alatt felbukanó szituációk magukért beszélnek és erősen segítik a poénok megértését.

Az említett videók emerre leledzenek:
Jó szórakozást! o3o












Köves el...