2016. április 6.

Fanfic; Kontros Ferenc - A múlt fájdalmai

Kontros Ferenc - A múlt fájdalmai
[Normál; Kaland; Dráma]

Ez az első művem, amit az MLP világon belül írok. Eddig még egyszersem írtam az MLPről, így számomra ez egy eléggé új dolog és őszintén szolva remélem, hogy nem az utolsó lesz és megkapom a kellő támogatást, hogy folytasam. Még hozzá tenném magamról, aztán már írok a művemről. Rólam még annyit, hogy szeretek írni és ez a történet már rég a fejemben volt, csak most vettem rá az erőmet és leírtam. És az esetleges helyesírási hábákért, vagy rosszul meg fogalmazot levelemért kérek elnézést, csak eléggé izgulok emiat és mint Fluttershy félek az emberekel beszélni stb... 


 A művem egy fajta dráma-kaland mű aminek a tanulsága, avagy az alap gondolata a mai társadalom egyik legnagyobb gondjáról szól. Ezt a gondot én nem mondom el a levélben(Nem akkarom el spoilerezni), de szerintem olvasás alatt biztos rá lehet jönni. A művem 2 esetleg 3 részből fog álni, és eddig csak az 1. részt késszitettem el. Ennek egyik fő oka, hogy feleslegesen nem akkarok dolgozni így számomra a folytatás egyenlő az olvasok véleményével. 
 De visszatérve a történethez a főszereplők a 6 fő póni és ugye ez egy dráma-kaland mű, a hangsúly a drámán lesz, azaz a fájdalmakról, szomoruságról stb... És a kaland is, amit nem akkarok elárulni még mivel ezzel a következő művek történetét elárulom amit még nem szeretnék.

 Röviden szólva remélem tetszeni fog nektek szerekesztők és a fanoknak is a művem. És remélem nem okoz gondot a visszahuzodságom, helyesírási hibáim a mostani levélben, de ezt már elmagyaráztam. Köszönöm, hogy szántattok rám időt, viszont látásra !