2015. augusztus 5.

Brony piknik update


Úgy tűnik, hogy a szervezők tényleg fenntartják a változtatás jogát. Öt nappal a piknik előtt is.

Pónik, változányok, sárkányok és egyebek figyelem! 

Szent és sérthetetlen Elmebajos és szétszórt találkozó szervezőitek elhatározták, hogy idén augusztus 9 (Vasárnap) nagy esemény fog eljönni! Kivételesen most épp egy piknikről beszélünk. 

Méghozzá a Nagy Magyar Brony Piknikről! 

A tavaly nagy sikert aratott piknik idén is megszervezésre kerül, Inchay, Cru, és most újra sok más szervező égisze alatt! 

Tavalyi nagy sikerére és a szervezők azóta megújult idegpályáira való tekintettel idén megszervezzük a 2015-ös Nagy Magyar Brony Pikniket. Amire lehet számítani: 
• Játékok. Öltözni kúszáshoz-mászáshoz-eséshez szükséges. 
• Svédasztalos piknik (általatok... belépő egy kis mennyiségű étel/ital[kóla, ásványvíz, chips, muffin], ki mit lát jónak) 
• Versenyek. Díjat mindenki magának hoz Díjak is várhatóak. 

Időpont: Augusztus 9. Vasárnap 

Helyszín: Margitsziget (Víztorony)

Elérhetőség: netekel@gmail.com; curse.mortifer@gmail.com 

Előző évi piknik találkozók: 

Kötelező hoznivalók: Étel és ital amit beteszünk a közösbe. (Amolyan jelképes részvétel díj. Amúgy sem lenne piknik étel és ital nélkül.) 

Ajánlott hoznivalók: Pokróc, kültéri játékok, minden mi szórakoztató! 

Program összegzés: 
09:00-09:30 Gyülekező a Népligeten (M3 - Népliget)* 
09:30-10:00 Csordavonulás a Margitszigeti víztorony tövébe* 
10:00-18:00 Szabadfoglalkozás és játékok a játékmesterekkel* 
10:00-15:30 Rajzverseny és Fanficíró verseny* 
11:00-12:30; 13:30-15:00 Brotherhooves social* 
16:30 Eredmény hirdetés* 
16:30-kifulladásig: További szabad szórakozás* 

Játékok: 
Lesznek ismerkedős, ülős, mozgós, kártyázós, beszélgetős játékok, úgyhogy arra buzdítunk mindenkit, hogy nyugodtan nézzen körül, és próbáljon ki egy-egy új játékot. A játékok szabályai a játékmestereknél elérhetőek lesznek, így könnyen és gyorsan el lehet olvasni majd, hogy milyen játékról is van szó. 

Versenyekkel kapcsolatos részletek: 
Rajzverseny: 
Szabadon választott témában papírra vetett rajzok nevezhetőek be a közönség által zsűrizett versenybe. A rajzoláshoz csak papírt, rajzeszközt (ceruza, toll, színesceruza, radír, ecset, tempera, temperamentum, stb.) használható. Mobiltelefon, tablet, előre kinyomtatott kép, és minden saját kútfőn kívüli eszköz amiből ihletet nyerne a rajzoló nem szabályos. Papírt igyekszünk biztosítani, rajzeszközt és kemény felületet viszont nem biztos, hogy fogunk tudni, így kérjük a versenyezni szándékozókat és egyéb jólelkű segítőket, hogy ha nem nagy gond, rajztáblát vagy egyéb kemény felületet próbáljanak meg hozni. A verseny nyertesét, mint említettem a közönség fogja szavazással eldönteni. Szavazás részletei a helyszínen. 

Fanficverseny: 
A helyszínen előre megadott témában és megadott maximális terjedelemben írott művek fognak itt labdába rúgni, a bírák pedig a szervezők lesznek. Helyesírás nem annyira fog számítani, de a súlyosan hibás műveket nem fogjuk túl pozitívan értékelni. Főleg a tartalmi szempontok alapján fogjuk a nyertest kiválasztani, ezért sem áruljuk el előre a témát. Megengedett eszközök itt is a papír, az íróeszköz (toll, ceruza, radír), valami kemény felület, illetve ha valaki hoz papíralapú szinonimaszótárat, azt még elfogadjuk. Mobil, tablet, laptop és egyéb nem saját elmekapacitásból eredő ihlet használata itt is tilos. 

Brotherhooves social: 
Páran még talán emlékeznek a réges-régi (2012-es) tavaszi pinknik versenysorozatára. Körülbelül ugyanazt fogjuk megvalósítani, csak kicsit más programokkal és kicsit más nyereményekkel. Amire lehet számítani: véletlenszerűen kisorsolt párok vesznek majd részt ügyességi versenyeken. A díjon pedig a győztes pár mindkét tagja "testvériesen" megosztozik (lefordítva: lebokszolják egymás között). 

Margitszigeten találkozunk majd! Addig is további szép nyarat kívánnak a szervezők! Brohoof 

Inchay & Crutio 

*A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. Nem kívánjuk használni, de fenntartjuk.