2014. november 5.

Brony Meet!

Nem, ezúttal nem a Budapesten szokásos Nagy Magyar Brony-piknikről van szó, hanem egy másik brony meetről, ami Pécs, és környékén kerülne megrendezésre.

A Pécsi meet a nagy brony piknik kistestvére, ha úgy vesszük. Ez az összejövetel lehetőséget ad azoknak, akik számára elérhetetlen távolságra esik Budapest, de Pécs könnyebben megközelíthető.

Előzetesben sajnos még nem tudunk sokat mondani, de a dolog nagyjából úgy fog kinézni, hogy két napos program készül. Tehát majdnem mint egy tábor.

Egy információ viszont még érkezett ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy mivel ugye olyan mint egy tábor, fizetni is kell majd. Azt hogy pontosan mennyit, a szervezés jelenlegi fázisában még nem tudjuk. A találkozó tervezett időpontja valamikor jövő év júniusában esedékes.

Remélhetőleg egyre több nagyvárosban lesz hasonló megmozdulás, és minden hazai brony, illetve pegasister, akiknek nem elérhető Budapest, egy közelebb eső hasonló meetre el tud menni, hogy találkozzon más bronykkal illetve pegasisterekkel.