2014. szeptember 28.

Szerkesztőket keresünk!

Sajnos az én időm sem végtelen, és attól tartok, ez a bejegyzések minőségének rovására megy. Elvégre folyamatosan változatos tartalmat szolgáltatni, főleg ilyen hosszú távon nem egyszerű. Ezt kétféleképp lehetne orvosolni. Az egyik a bejegyzésszám csökkentése, de ez csak tüneti kezelés. Egyetlen emberre építeni a blog működését nagyon ingatag dolog. Jobb megoldás a munka megosztása, amivel viszont szintén vegyesek a tapasztalatok, ezért egy kissé följebb tornászom a követelményeket.

Olyan segédszerkesztők jelentkezését várom, akik megbízhatóan képesek és hajlandóak legalább heti egy, de akár több bejegyzés közzétételére, illetve rendelkeznek friss ötletekkel. Bár a hangsúly a megbízhatóságé, a képességek próbára tételében is módszert váltok.

A jelentkezők levelükben ismertessék képességeiket, milyen tárgyú bejegyzésekre vállalkoznának és küldjenek egy próba bejegyzést. Lehetőleg valami fantáziadúsabbat egy sebtiben összerakott kép vagy zeneválogatásnál. Ha a későbbiekben többnyire válogatásokra is adjátok a fejeteket, ez mégis egy fontos eszköze az alkalmasság felmérésének, és bízom benne, hogy dolgozik bennetek a tettvágy időnként egy komolyabb téma kivesézésére is.

Ha érzed magadban a kreativitást, de tartasz a kivitelezéstől, ne aggódj! Aki látott már szövegszerkesztőt, az a blog szerkesztői felületével is elboldogul. A többihez pedig részletes leírást fogok adni, gyorsan bele lehet jönni.

A jelentkezők motivációs leveleiket szokás szerint a bitterman@hunbrony.hu címre küldhetik.
Jelentkezési határidőt nem szabok meg, de két-három aktív szerkesztőnél többet nem veszek fel.