2014. április 1.

Új fejlemények a sorozat jövőjéről

A Hasbro úgy döntött, új szintre emeli a sorozatot. Csak fokozott óvatossággal haladjatok tovább, a hír az évadfinálé csattanóját lövi le!

Az Entertainment Weeklyn megjelent néhány kép és rövid cikk alapján Hajnal transzformációja csupán a kezdet volt. A hír véletlenül szivárgott ki, nagyon spoileres. Azóta az EW is eltávolította.


Korábban sok kritika érte a sorozatot, hogy kedvenc egyszarvúnk átalakulása teljesen értelmetlen, semmit nem változtatott a világban betöltött helyzetén. Az évadzáró ezen fordítani fog. Bár még mindig nem tudjuk, miféle ellenséggel kell megküzdeniük, az kiderült, hogy a Rainbow Power mellett mélyebb átalakulásokra is számíthatunk. A rejtélyes ellenség valamilyen, még tisztázatlan kapcsolatban áll a Harmónia Fájával. Ennek az ellenségnek a legyőzése felszabadítja az Elvadult Rengeteget.

Az évadközi események alapján, például a hercegnők ősi kastélyának felújítása, nem elvetendő a feltételezés, hogy Hajnal megkapja a sötét mágiától megtisztított területet, melyen saját birodalmaként uralkodhat. Ezt a kiszivárgott képek is megerősítik, amelyek teljes hercegnői pompában ábrázolják szeretett Hajnalunkat. Ezek után az ötödik évad igazán ígéretesnek tűnik.

     ellenőrizzétek a dátumot ;)