2014. április 23.

Hírek 04.23.

Néhány rövid hír, a szokásokhoz hűen képregényekről, rajongói játékokról,
illetve Jan animációs filmjeinek jövőjéről és az idei GalaConról.


Képregénysorozat, 18. szám
Jövőhéten megjelenik a fő képregénysorozat 18. száma, amely természetesen tovább viszi az előző szám történetét. Meg is érkeztek belőle az első kedvcsináló oldalai, amiket itt lentebb meg is találtok.

A megjelenés: Április 30.


Képregénysorozat, 21. szám
Néhányan a kedvenc pónifalvai pónijaink közül ellátogatnak Nyeregerbe, hogy megnézhessék Trixi eddigi legnagyobb trükkjét: eltünteti a híres Ostlerheimer gyémántot. Csak egyetlen dolog siklik félre. A gyémánt valóban eltűnik. Minden pata vádlón Trixire mutogat, de nem minden az, aminek látszik.

Várható megjelenés: Július 9.


Friends Forever, 7. szám
Luna hercegnő élete eddigi legnagyobb kihívásával áll szemben... közönség előtt kell mókáznia! A hercegnő Cukorfalathoz, a vidámság mesteréhez fordul segítségül, hogy segítsen kifejleszteni humorérzékét. Ha Cuki munkája visszafelé sül el, nem sok ok lesz a nevetésre Vágtaszegen.

Várható megjelenés: Július 16.


Jan visszatér

Legalábbis engedélyt kapott egyik videójának, a "Dont Mine at Night" című PMV-nek újra közzétételére. Ez kis lépés, de mégis reményre ad okot, hogy talán nem kell örökre elbúcsúznunk Button Mash-től.


Lójáték

Új videót kaptunk a "Horse Game" projektnéven futó, egyelőre korai alfa fázisban levő játékról, pontosabban annak harmadik frissítéséről. Sajnos a frissítés egyelőre nem érhető el a publikum számára. A játék fejlesztését a hivatalos honlapon követhetitek nyomon.


Fallout Equestria

Egy másik ambiciózus projekt is újra hallat magáról, az The Overmare Studios Fallout Equestria játéka. Ezúttal nem demó vagy játékmenet videó, hanem a játékban felcsendülő dalokba, szám szerint kettőbe hallgathatunk bele. A csapat honlapján természetesen részletesebben is utána nézhettek a projektnek.


Minty Fresh Adventure
A platformjátékairól ismert Pony Platforming Project nemrég előállt a Minty Fresh Adventure egy új verziójával, ahol a főszereplő ezúttal tényleg a harmadik generációból ismerős Minty. A játék online játszható.

A már játszható játékokat megtaláljátok itt is.


GalaCom

Megkaptuk a 2014-es GalaCon reklámvideóját, ahogy az már tavaly is történt, a Jan Animations kezei közül. Az érdeklődők tovább lapozhatnak a találkozó honlapjára további infókért.