2014. április 11.

Hírek 04.11.

Az e havi első rövidhír gyűjtemény két könyvről szól, melyek közül az egyik már megjelent, illetve egy bepónizott hírességről, egy új rajongói filmről és végül mobil alkalmazásokról és játékokról.


Rainbow Rocks könyv
A héten megjelent az Equestria Girls idei filmjéhez kapcsolódó könyv, melyet nyomtatásban vagy digitálisan vásárolhattok meg, egyelőre az Amazon és az iTunes kínálatából, vagy kikölcsönözhetitek könyvtárunkból.


A Harmónia Visszatérte
Mint azt sokan tudjátok, a tavalyi év során megjelent a sorozat pilot epizódja képregényes formában egybekötve – egyébként szintén megtalálható a könyvtárban – The Magic Begins címmel. Nos, idén július 22.-én megérkezik hasonló formában a második évad nyitóepizódjait elénk táró második kötet. A nyomtatott változat papírkötésű és 112 oldalnyi pónit kínál olvasóinak. Már előrendelhető Amazonon.


Jack Black pónit posztolt
Időnként Hollywoodi hírességek sem állhatják meg, és világgá kiáltják nem mindennapi hóbortjaikat. Kevin Smith után most a híres vígjátékszínész, Jack Black lepett meg minket Facebookon egy kis képpel.


Project Thundercloud II: Shadowbox

Egy újabb rajongói animációs film van készülőben, viszont a szokásoktól eltérően ehhez megjelenési dátumot is kaptunk, méghozzá nem is túl távolit. 2014 harmadik negyedévét, vagyis az idei nyarat.


Hub Network app
A sorozatnak otthont adó csatorna egy új alkalmazást tett közzé, egyelőre még kizárólag IOS-t futtató eszközökre, bár szerintem nem zárható ki a későbbikben Androidos változat. Ezen keresztül elérhetők játékok, előzetesek, és akár teljes epizódok. Mindezt teljesen ingyen. Akit érdekel, szíveskedjen beljebb fáradni.


Rainbow Rocks
A Hasbro Arcade játékgyűjtemény kínálata nem rég egy új Rainbow Rockshoz kapcsold darabbal bővült. Magam még nem próbáltam, de mivel teljesen ingyenes és elérhető Androidra és IOS-re egyaránt, nem veszt semmit, aki ad neki egy esélyt.


The Magical Match Three Game
Egy újabb hivatalos játék, ami ezúttal a Raibow Powerhez kapcsolódik. A játék maga egy egyszerűbb mozaikjáték. A kis csempéket kell úgy húzgálni, hogy legalább három egyforma kerüljön egymás mellé, és így pontokat gyűjtve kell időre színnel feltölteni a baloldalt látható képet. A győzelem jutalma egy kinyomtatható kifestőoldal. A játékot a Hasbro honlapján találjátok.