2014. március 22.

Vége a játéknak

C&D eljárás. Biztosan sokaknak ismerősen cseng az a kifejezés. A Hunbrony Youtube csatornája is emiatt kényszerült költözésre. Ez valahol érthető volt, elvégre a videók valóban jogsértő módon kerültek közzétételre, másrészről bosszantó, mivel évadról évadra sok munkaórát öltünk bele, hogy elhozzuk a legújabb epizódokat, mindenki számára érthető formában.

De persze nem csak mi voltunk ilyen balszerencsések. Emiatt kellett majdnem búcsút vennünk a pónis verekedős játéktól, a Fighting is Magic-től, és most egy újabb áldozattal bővült a Hasbro listája. Ez pedig nem más, mint JanAnimations, akinek olyan videókat köszönhetünk, mint a Picture Perfect Pony, és Button Mash kalandjai. A videókat már elérhetetlenné tette csatornáján. A támadás oka, hogy a rövidfilmekben a Hasbro szellemi tulajdonát képző karaktereket és a My Little Pony sorozat elemeit engedély nélkül felhasználták. Egyelőre még nem tudni, hogyan tovább, valószínűleg búcsút mondhatunk a kis kocka póni történeteinek.

Emellett megjegyezném, hogy szerencsére az én csatornámon a feliratos videók még megtalálhatók, kaptam ugyan figyelmeztetést harmadik féltől származó tartalommal való egyezésre, de a konkrét tiltást egyelőre sikerült megúszni.


Akinek hiányoznának (mert miért is ne) a videók, Button történeteit letölthetik innen. A Youtube-ra visszatöltve Jan videóit megtaláljátok itt, a teljes csomag elérhető továbbá torrenten és felhőben.

A bejegyzés illusztrációját, illetve a dropbox linket Falling Starnak köszönhetjük.
A többi link Kepernyostől származik.