2014. március 25.

Hírek 03.25.

A hírcsokor főként a nyárig megjelenő hivatalos képregényekről szól, de bekerült a szórásba egy nagyon ígéretes, fejlesztés alatt álló rajongói játék is.


Friends Forever 4. szám

Megérkeztek a képregénysorozat mellékágának jövőhavi számához tartozó előzetesek. Kis emlékeztető a tartalomról: Hajnal úgy tervezi, együtt tölt némi időt bátyjával, Fényes Páncéllal a Kristály Birodalomban. Amikor azonban szellemek kezdik kísérteni a kastélyt, kettejük minden rém-ismeretére szükségük lesz, hogy megmentsék a helyzetet.

Megjelenési dátum: Április 9.



Friends Forever 6. szám

A két hónap múlva érkező Friends Forever szám egy különösen furcsa párosítással rukkol elő. A Nagy és Hatalmas Trixi, illetve Szivárványvágta barátságát teszi próbára. Ahogy valószínűleg nektek, úgy nekem sem az a kép él a fejemben róluk, hogy különösebben közel állnának egymáshoz, bár való igaz, bőven van hasonlóság a személyiségükben.

Tartalom: Trixi egy új királyság uralkodójává válik és meghívja Szivárványt, hogy néhány mutatványával nyűgözze le alattvalóit. Azonban Trixinek van egy rejtett agendája. Mennyire akar majd a barátja lenni, amikor rájön az igazságra?



Képregénysorozat, 18. szám

A füzet az e havi közvetlen folytatása. Külön tartalmat nem kapott.


Képregénysorozat, 20. szám

A "Tükörképek" (megj. a 17. számmal indult történet) csúcspontja elérkezett. Pengeélen a két Equestria sorsa, miközben a pónik új szövetségeseiken próbálnak segíteni. A helyzet egy váratlan áldozathozatalt követel... de kitől?


Fallout Equestria játék

Főleg az utóbbi időben több nagyobb szabású rajongói videojáték projekt is elindult. Ezek egykike a sokak által kedvelt Fallout univerzummal alkotott crossover világban játszódó Fallout Equestria. A játék még a fejlesztés korai fázisában van, de egy teljesen 3D-s programra számíthatunk a The Overmare Studios kezei közül. A közelmúltban tettek közzé néhány képet a viszonylagos kezdetleges karaktermodellekről. Ha naprakészen szeretnétek követni a munkát, itt megtehetitek.