2014. február 22.

Tavaszi banner verseny

Pontosan ma egy hét múlva megkezdődik a naptári tavasz, vagyis lassan időszerű lesz lecserélni a blog télies témáját valami újra. Bár legutóbb a győztes kiválasztását illetően voltak gondok, maga a  pályázat sikeres volt, sok magas színvonalú munka érkezett. Erre számítok most is.


A feladat változatlan, csak évszakhoz aktualizált:
  • Egy Én pici pónim témájú, tavaszias banner elkészítése.
  • Tartalmazza a blog nevét, lehetőség szerint olvasható formában.
  • Szélessége 1000px, magassága legalább 250, legfeljebb 400.
  • Lehetőleg az alapjaitól saját legyen, de mintaként használhattok kész elemeket.

Ha nagyon lendületbe jöttök, gombokat is készíthettek, de ez nem kötelező, a bannereket ezek nélkül is fogadjuk. Ezeknél a követelmények:
  • A szélessége legyen pontosan 182px.
  • A magassága ezzel arányos.
  • A jelenlegi szöveget tartalmazzák, olvasható formában.
A határidő mához két hét, vagyis március 8. Egy kis nőnapi ajándék a póniknak.
A beküldési cím: hunbrony@googlegroups.com

Az értékelésről, az előző pályázatról és a továbbiakról:
Az előző pályázat értékelése egy kicsit kaotikussá vált, és ez bebizonyította, hogy az online szavazós téma nehezen kivitelezhető. Ennek ellenére nem szeretnék egy személyben dönteni. Ha találok rá egy jól ellenőrizhető módot, akkor bevonok minden olvasót, ha nem, abban az esetben véleményeket fogok kikérni és a hozzászólásokat, legalábbis amik részletesebben elemzik a kész munkákat, is figyelembe veszem.

Március 8.-a után is várjuk a az új bannereket, ha például megihlet titeket a húsvét és szeretnétek egy ünnepi darabot küldeni, vagy kicsit lassabban dolgoztok és csak egy hónap múlva készültök el, ne szegje kedveteket, el fogjuk fogadni és ki is kerülhet.

Az előző pályázat után felvetettem lehetőségként, hogy idővel leváltom majd a győztes bannert, és kikerülhet a többieké is. Amiért ez végül nem történt meg, annak oka, hogy a többi sokkal szorosabban kapcsolódott a karácsonyhoz, és bár megérdemelték volna, január végén vagy februárban már nem volt teljesen témába vágó.

Továbbá a pályázat lezárulta után is érkezett egy új banner, szintén egy nagyszerű darab, amit most megosztok veletek, hogy ha ki nem került, legalább ennyivel tisztelegjünk a befektetett munka előtt.