2014. február 3.

Lekerült az internetről a Double Rainboom


Mindenki emlékszik az első fandom által készített teljes My Little Pony epizódra, a Double Rainboomra? Hogy is ne emlékeznénk a szörnyű animációk, hangok és történet írás miatt. Megosztotta a közönséget, de a többség tetszését nem nyerte el Zachary Rich animációs filmje.

Sokan azt hitték, hogy a készítő a kisfilmet a rajongók fujjolása miatt távolította el, ám kiderült, hogy emögött ismételten a Hasbro áll.

Pár napja változott megDouble Rainboom honlapjának kezdőlapja, egy elbúcsúzó képre, miszerint Zachary Rich leveszi a kisfilmet, mivel csak az egyetemi vizsgájára készítette, és már bebizonyította, hogy együttműködéssel minden lehetséges. Egy új rajzfilmbe kezd, melyet True Tailnek nevezett el.


Sokan azt gondolták, hogy Zachary Rich azért vette le a filmet, mert a közösség többnyire negatívan állt a Double Rainboomhoz, megkritizálva a történetét, az animációját, a szinkronhangokat, és még sorolhatnánk. Nem rég azonban megtudtuk az igazat, hogy a rajzfilm egy C&D-t kapott a Hasbrotól. Ez azt jelenti, hogy a DHX tulajdonát képező grafikai elemeket vagy audiót felhasználtak a Hasbro megkerülésével. Egy a filmen dolgozó ember állítása szerint azonban nem csak a DHXes, de rengeteg más, külsős ember rajzait is felhasználta, anélkül, hogy megnevezte volna a készítőket.

Zachary Rich pedig ellenkezés nélkül eltávolította a kisfilmet, a vele dolgozó csapat figyelmeztetése nélkül (akik valósággal  feneke alá tolták ezt az egészet a vizsgája miatt). A csapat szíve összetört, és mindenki haragszik a döntés miatt, de mivel minden Zachary kezében van, így nem tudnak mit tenni.