2014. február 5.

Hírek 02.05

A februári első hírcsokor az elsősorban olvasni vágyóknak kedvez, a tartalma egy ingyenes hivatalos képregén, természetesen a hivatalosak mellett, könyvek, illetve a harmadik évad DVD-je.



Ingyenes az első évfolyam

Egy ideje már megvásárolható a képregénysorozat első négy füzete, vagyis a teljes Chrysalis történet egybekötve, azonban most az Apple alkalmazásboltjából legálisan letölthető ingyen is. Aki a beszerzés mellett dönt, a négy képregény bővített, 120 oldalas kiadását kapja. Vagyis a egy egyszerű csomag helyett némi exkluzív tartalommal is gazdagabbá válik a "vásárló". Az ajánlat persze csak limitált ideig él, egészen pontosan ezen hét végéig.

Aki úgy dönt, él a lehetőséggel, annak erre tovább.



My Little Pony Tales

A mai naptól elérhető a minisorozat hasonló kiadása, pontosabban annak a második évfolyama, ami az utolsó négy számot tartalmazza, sorrendben a Cukijegy Lovagok, Celesztia hercegnő, Tüsi és Luna hercegnő füzeteit, természetesen hasonló bővítésekkel. Ez a csomag azonban már fizetős, az ebook változatért 9.99$-t kell letennie az asztalra az érdeklődőknek, a nyomtatott 13.90$ az Amazonon.



3. évad DVD

Szintén az Amazonon tegnaptól elérhető a harmadik évad DVD változata, ami 15$-os áron keresi gazdáját.


Könyvek

A múlt heti hírben bejelentett két könyv is előrendelhetővé vált illetve azok mellett egy "My Little Pony: Friendship is Magic: Collectible Poster Book" címen megjelent artbook, ami negyven darab színes posztert tartalmaz.

A könyveket itt találjátok: