2014. február 17.

Ezt tartogatja számunkra a Hasbro

A bejegyzés további részében a sorozat jövőjéről és a 16. résztől lesz szó. Csupa spoiler, csak az olvassa tovább, aki nem érzékeny rá. Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy valószínűleg még jó néhány évadra be van biztosítva a sorozat.

Elsőként, kaptunk egy bővített szinopszist a két hét múlva érkező epizódhoz.

16. rész - It Aint Easy Being Breezies
Szinopszis: Rebegőcske akcióba lép, hogy megmentsen egy csapat varázslatos szellőcskét, akiknek segítségre van szükségük a hazajutáshoz. Hamarosan eltöpreng, mennyit is segíthet, amikor azon kapja magát, hogy a csöppnyi teremtmények minden szeszélyét kiszolgálja.


Hasbro webcast


A múlt héten élő adásban beszéltek a Hasbro emberei a termékeikről és a sorozatban a jövőbben megjelenő új elemekről. Az adás nagy része a játékokat érintette, milyen új termékek kerülnek a boltok polcaira, mit helyeznek előtérbe és hány eladási rekordot döntöttek a pónis termékek. Ami a sorozatot illeti, kevés az igazán új információ, a legtöbb csak megerősíti, amit már eddig is sejtettünk.

Az idei témájuk, a "Rainbow Power", szorosan kapcsolódik a sorozat jelenleg is vetített negyedik évadjához. A "Rainbow Power" hatására a pónik "beszivárványozódnak" és Hajnalcsillám megkapja a saját Szivárvány Királyságát.

A szivárvány téma nagy szerepet kap a teljes franchise-ban, így megjelenik az új Equestria Girls filmben, a Rainbow Rocks-ban, még idén ősszel. A terjesztés a tavalyinak megfelelően zajlik majd, a film vetítésre kerül mozikban, a TV-ben, megjelenik DVD-n, Blu Ray-en és nem marad ki a digitális disztribúció sem. Spoilerek nélkül elárulták, hogy minden összefügg a "fő eseménnyel", melynek során a barátság varázslata egy egészen új módon nyilvánul meg.

A webcast végeztével egy bennfentes elárulta, a MLP még kitart öt évig. Ami, ha évente egy évaddal számolunk, még további öt évadot jelent.