2014. február 8.

Bronies: The Musical


Elérkezett az idő, hogy bemutassák az első brony musicalt a Hollywood Fringle Júliusi fesztiválon. Készült egy rövid összefoglaló abból amit már megtudtunk.
A musicalen az Oddbird Theatricals dolgozik, egy csapat amelyet Joe Greene, Heidi Powers és Tom Moore alapított. Egyébként a készítők mindannyian bronyk. Az előadás pontosan hetven perces lesz.

Egyenlőre csak a három főszereplőt említettek meg, akikről annyit tudni, hogy mind a hárman melegek (sajnos ez hülye ötlet volt tőlük, szerintem pont elég ok lesz arra, hogy megint rosszul süljön el az egész). A színpadra álló emberek pedig nem mind lesznek a fandom tagjai.

A Musical nem a fandom történetét, vagy annak általános szokásait meséli el. A történet három egymástól független fiúról szól, akiknek különböző élményeik és nehézségeik voltak az életben. De egy közös bennük, úgy érzik hiányzik valami az életükből. Talán ez a bölcsészdiplomájuk. Talán egy olyan közösség amely elfogadja a véleményüket. Talán csak egy hiányzó darab az életükből, amely kívülről tűnik csak tökéletesnek. Majd rábukkannak a válaszra a pónik személyében, és megtanulják a leckéket.