2014. január 22.

Újabb Equestria Girls film a láthatáron


Egy ideje már keringenek a pletykák afelől, hogy egy újabb Equestria Girls mozifilmet fogunk látni, és a napokban két Hasbro alkalmazott is megerősítette, hogy hamarosan érkezik az Equestria Girls folytatása, a Rainbow Rocks.


Egy Idlemicheal nevű felhasználó aki nem rég tért vissza a London Toy Fair-ről, magával hozott néhány hírt, amit megtudott a második részről. Ezt írta:
"A NAGY újdonság? Az új Equestria Girls mozifilm, a Rainbow Rocks. A lányok visszatértek és fellépnek a [zenei] bandák harcában. Mindegyik figura saját hangszerrel jön, és Pinkie egy dobkészletet kap! Van egy hatalmas színpad is amin előadhatnak, és rengeteg más szereplőt is kiadnak [emberi formában] a filmhez. A legjobb? DJ Pon-3, akinek van egy autója! A szélvédője pedig úgy néz ki mint egy napszemüveg, így le lehet szedni és fel lehet tenni a fejre!"
A filmben Trixie is szerepelni fog, ugyanis az ő "Rainbow Rock" figurájáról már nyilvánosságra hoztak egy képet. Ezen kívül megtekinthetünk egy Rarity, és egy Rainbow Dash figurát is.