2014. január 9.

Hírek 01.09

Néhány rövidebb hír a közeljövőben megjelenő képregényekről és néhány játékról.


Friendship is Magic, 15. szám

Emlékeztető a tartalomról: A dolgok Pónifalvában egyre könyvszerűbbé válnak. Miután a könyvmoly-mágus egy kisebb irodalmi baklövése után a dolgok kezdenek kicsúszni a patájából, a pónijaink feladata, hogy helyre hozzák a dolgokat... de vajon akkor is ezt akarják, amikor feltűnik Tettre Kész?

 Megjelenés: január 15.



 Friendship is Magic, 17. szám

A négyrészes történek elején a pónik egy új világba utaznak, melynek kétségbeesetten kiált segítségükért... vagyis, ha képesek felfedezni Szakállas Csillagörvény titkos varázslatait! Rejtett csapdák és mágikus veszélyek kísérik a pónikat az első lépésektől kezdve, eddigi legnagyobb kalandjuk felé.


Friends Forever, 1. szám

Cukorfalat és Almásderes ugyanarra a cukrászversenyre neveznek be, rivalizálásuk során az indulatok hamar a tetőfokára hágnak.

Megjelenés: január 22.



Friends Forever, 3. szám

A főszereplő egy meglehetősen szokatlan duó, Celesztia hercegnő és Tüsi. Hajnal születésnapja alkalmából a fiatal sárkány felkéri Celesztiát egy kalandra. Azonban ami egy veszélytelen utazásnak indult, hamar még a pónik legnagyobbika számára is kockázatos vállalkozássá válik. Vajon végül ki ment meg kit?


Fighting is Magic

Bár a Hasbro akciójáról azt gondoltuk, a sírba taszította a programot, azért szép csendben, Lauren Faust támogatása alatt mégis csak készülődik valami.  Nemrég közzé tettek egy képet, amit természetesen Lauren rajzolt. Afféle hivatalos előzetesként.


 Minty Fresh Adventure 2

Nem túl rég nyilvánossá lett a mindenki – de legalábbis az én – kedvenc pónis játékának folytatásának demója. A demóban mindhárom szereplőt kipróbáltjuk. Ők Minuette, Lyra és Twinkle Shine. A játékot itt megtaláljátok.