2014. január 1.

Évbúcsúztató, újév köszöntő


Épp mostanában múlt egy éve, hogy a blog szerkesztőjévé váltam, akkor még tapasztalat nélkül egyszerűen rám maradt ez a bejegyzés. Többen megjegyeztétek, hogy az a kelleténél búsabb, komorabb volt, de egy ilyen évet búcsúztattunk. Szerencsére idén már egész másképp alakult.

Az elmúlt év a feltámadásé volt. Az időről időre csatlakozó munkatársaimmal sikerült igazán életet lehelni a blogba, és itt nem csak a bejegyzések korábbiakhoz képest nagyobb számáról van szó, ez az új élet a látogatottságon is meglátszik. Ugyanúgy napi szinten, mint az összesített eredményeket tekintve. Számomra néha még most is hihetetlen, hogy akár a tavaszi eredményekhez képest is, megháromszorozódott a napi forgalom, ez abban is megmutatkozik, hogy egy-két héten belül elérjük az egymillió oldalletöltést. És nem csak többet olvastok, de többet is írtok. A több bejegyzés ellenére is, szinte semmit nem hagytok szó nélkül. Ez nekünk is sokat segít, mert így a visszajelzésekből azonnal érezzük, ha jó vagy épp rossz irányba indultunk el. És nem csak ennyi, a beküldött tartalmak száma is emelkedik, aminek szintén őszintén örülök. Így a kis közösségünk végre valóban újra elkezdett közösségként működni. Úgy érzem elindultunk a jó irányba.

De természetesen nem csak a Hunbrony blog jelenti a bronykat, nem is csak az akár nevében, akár személyeken történő összefonódásokon keresztül hozzá tartozó egyéb oldalak, csoportok. Ezeket az utóbbi időben próbáltam kicsit összébb vonni, több-kevesebb sikerrel.

És hogy milyen lesz a 2014-es év? Remélem legalább ugyanolyan jó, mint az elmúlt. A jövőre szeretnélek még inkább bevonni titeket, hogy próbára tegyétek kreativitásotokat, illetve akár nyereményjátékok is szóba kerülhetnek. Ez talán többeket motiválna a részvételre, mint a puszta elismerés.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

A képeket Piropont és Xeno készítették.