2013. december 20.

Téli banner verseny; szavazás

Eljött hát a döntés ideje, a törés alatt megtekinthetitek a pályázó bannereket.
Aki lemaradt, ne legyen csalódott, ahogy ígértem, továbbra is várom a bannereket, és az ünnepek után írok ki új szavazást, melynek résztvevői az újonnan érkezők és ennek a nyertese lesz.





Úgy láttam jónak, ha a készítők nevét most még nem fedem fel, de a győztes nevét, amennyiben hozzájárul, vagy művésznevét, amennyiben megadja, ha eddig nem tette meg, illetve a többiekét kérésre, az eredményhirdetéskor közzéteszem.



A szavazás pontosan december 23.-án  0:00-kor lezárul, vagyis a szavazásra péntek, szombat és vasárnap áll rendelkezésre.


A szavazás véglegesen és helyrehozhatatlanul kompromittálódott, így azt ebben a pillanatban beszüntetem és a továbbiakban nem írok ki új szavazást. Amellett, hogy egyesek csaltak, ami valljuk be, várható, de egyben még kezelhető volt, a végén már a csalást bárki számára lehetővé tevő információkat adtatok közre a hozzászólásokban. Mivel a szavazás tisztasága a továbbiakban már nem biztosítható, a lefolytatása nem volna korrekt sem a pályázókkal szemben, sem velünk, a blog üzemeltetőivel szemben. Csalódott vagyok.

Az első három helyezett, ameddig még a szavazás még tiszta volt, az első, a második és a harmadik helyezettek a linkek alatt található bannerek lettek. Legalább az első, esetleg havi váltásban a másik kettő is ki fog kerülni. Amennyiben ezt a sorrendet megkérdőjelezitek, megvolt a lehetőségetek tiszta szavazáson kiválasztani a legjobbat és ez a sorrend az én személyes preferenciámmal is egyezik.

A pályázóknak köszönöm a részvételt. Ne szegje kedvüket a kedvezőtlen eredmény. Banner verseny még lesz, de a kiértékelés módja változik. Továbbra is várom a munkáikat.