2013. december 9.

Megbeszélés: Magyar kiadású Én kicsi pónim DVD és képregény

Bár két bejegyzés még nem nevezhető szokásnak, most azoktól kicsit eltérő vizekre evez a "sorozat". Még egy órája sincs, hogy a JCS Média kiadó megkereste levelében a szerkesztőségünket, azzal kapcsolatban, hogy kiadnák a sorozatot nálunk is. Ezzel kapcsolatban kapott a szerkesztőség, illetve a rajongótábor néhány kérdést, ami az érdeklődésünket hivatott felmérni a termékek iránt. Szóval nálatok a labda, a kérdéseket a törés alatt megtaláljátok, valaszokat a hozzászólások közt várom.

A My Little Pony rajzfilmsorozat magyarországi DVD megjelentetésében a következő kérdéseim lennének:

- Tudom / látom, hogy a rajzfilmsorozat részei a YOUTUBE video megosztó portálon, illetve számos torrentoldalon is elérhetők. Önök, vagy az illetékes kolléga, vagy esetleg a rajongók szerint mennyire életképes az ötlet, hogy a rajzfilmsorozatot megjelentessük DVD-n? Vajon a rajongók közül lenne olyan és vajon mennyi, aki pénzt áldozna a hivatalosan megjelentetett DVD-kért; vagy inkább csak az ingyenes letöltést preferálják?

-  Önök, vagy az illetékes kolléga, vagy esetleg a rajongók szerint az első évaddal kellene kezdenünk a DVD kiadást, vagy a második évaddal, mivel egyelőre a MINIMAX Tv csatorna csak ehhez a két évadhoz adna hozzáférést? Mennyire követik egymást történetileg, jellemfejlődésileg az első és ezt követően a második évad epizódjai, és esetleg ezért, az első, vagy akár a második évaddal is kezdhetnénk a magyarországi DVD kiadást? Mennyire lenne igény a My Little Pony – Equestria Girls egész estés animációs mozifilm DVD-s megjelentetésére?

A My Little Pony képregénysorozat magyarországi megjelentetésével kapcsolatosan pedig a következő kérdéseim lennének:

- Tudom / látom, hogy a képregénysorozat magyarosítását is elkezdték. Ezúton érdeklődöm, hogy Önök, vagy az illetékes kolléga, vagy esetleg a rajongók szerint mennyire életképes az ötlet, hogy a képregénysorozatot is megjelentessük Magyarországon? Vajon a rajongók közül lenne olyan és vajon mennyi, aki pénzt áldozna a hivatalosan megjelentetett képregényekért; vagy inkább csak az ingyenes letöltést preferálják?

-  Önök, vagy az illetékes kolléga, vagy esetleg a rajongók szerint a régebbi, első hivatalos számmal kellene kezdenünk a képregények kiadását (mely esetben úgy történne, hogy 2 régebbi, hivatalosan megjelent szám lenne kiadva egy képregényben, kéthavonta történő megjelenéssel), vagy a 2014.-ben megjelenő új kiadásokkal kellene kezdenünk, mely esetben csak egy kiadványt tudnánk megjelentetni magyar nyelven, az amerikai kiadással párhuzamosan? Mennyire lenne igény a My Little Pony – Equestria Girls különszám magyarországi megjelentetésére?

Tudom, hogy sokat kértem / kérdeztem Önöktől, azonban a My Little Pony rajongói tábor magas szintű és minőségi kiszolgálása ügyében kérném ezúton megtisztelő segítségüket a fenti kérdésekben.