2013. október 23.

Hírek és pletykák a 4. évadból

Még egy hónap a premierig. Valami nagyon törheti a fejét a stáb, mert tavaly ilyenkor már az évadzáró képei köré szőhettünk összeesküvés elméleteket, kiadták az évadnyitó két dalát, és talán már a kiszivárgott első nyolc perce is itt keringett a világhálón.

De persze azért a maga komótos módján néhány morzsát most is elhullatnak.
A dolog szinte teljesen spoilermentes, csak azoknak érdemes kihagyni, akik a maximális hatás érdekében távol tartják magukat minden előzetes infótól.

Meghan twitter bejegyzése szerint az egyik epizód a Villámnyilak történelmébe ad betekintést, megtudhatjuk, hogy katonai alakulatként működik-e, vagy csak egy régi pegazopoliszi hagyomány továbbvitele. Úgy látszik az évad gerincét a múlt adhatja.

Egy korábbi bejegyzés szerint Vágta is kap néhány érzelmekkel töltött pillanatot.
Talán jobban megismerhetjük az apját, esetleg végre tagja lesz a fent említett repülőcsapatnak? Van kapcsolat a két bejegyzés között? A válaszra sajnos még várnunk kell.

Ha már Szivárvány, egy ideje a Hub honlapján is látható egy képkocka, ami azt sejteti, teljesülhet sokak álma a frissen szárnyakat kapott hercegnővel és a ciánkék szárnyalóval, mint repülőoktatóval.

Ha az equestriai történelem lesz az évad egyik sarokpontja, akkor úgy tűnik a pegazusok a másik. Vagy csak Meghan viseli ennyire szívén a sorsukat. Valóigaz, hogy eddig ők kapták a legkevesebb hátteret. Talán végre bepótolják. Annyi viszont biztos, hogy Meghannek új kedvenc pillanata van Rebegőcskével, ami "egyszerűen csodálatos"!

Végül pedig, néhány napja Michael Dobson, egy szinkronszínész honlapján feltűnt két név a My Little Pony sorban, akik a sorozat szereplői lehetnek. Ezek Bulk Biceps és Dr. Caballeron. Csak nem hivatalos nevet kap a szteroidokon nevelt fehér pegazus?

Nos, nagyjából ezek a feljemények a jövendő évaddal kapcsolatban. Az információk jórészt inkább utalások, mint konkrét tények, viszont lehetőséget adnak a spekulációra.
Dörögjenek a fejágyúk, írjátok le, mikre tippeltek az elejtett félmondatok alapján vagy mit látnátok szívesen a 31 nap múlva rajtoló évadban!