2013. szeptember 5.

Fanfic frissítés

Két íráshoz érkezett folytatás. Az egyik Laczkó Balázstól a Tolvajok és szélhámosok második fejezete, a másik pedig két újraírt fejezet az Én Kicsi Pónim Világok Harca I: Felemelkedéshez Flutter Dash tollából.

Frissítés:
Emellett ma reggel befutottak Nite Fagyott Lángjának lezáró fejezetei.


Laczkó Balázs - Tolvajok és szélhámosok
[Serdülő, Romantikus, Humoros]

"Bosszú! A bosszú édes, mint a méz! Főleg, ha közben örömöt is szerzel a legjobb barátodnak. Burning Beat, főhősünk, bosszút esküszik Twilight ellen, amiért Trixie-t börtönbe "záratta". De vajon sikerül neki?Flutter Dash - Én Kicsi Pónim Világok Harca I: Felemelkedés
[Felnőtt, Kaland, Erőszakos]

Twilight Sparkle boldogan éli világát, hiszen már két éve fedezte fel a barátság varázslatát. Eközben egy párhuzamos világban háború dúl. Ebből a világból jön át Eclipse Glare és Gyratory Axe, hogy segítséget kérjenek Twilighttól és a barátaitól. Vajon segíteni fognak egy számukra ismeretlen és veszélyes világon?

2. és 3. fejezet


Nite - Fagyott Láng
[Felnőtt, Kaland, Erőszakos]

 Sok évvel ezelőtt, egy földalatti titkos laboratóriumban megszületett valami, aminek sohasem lett volna szabad. Most eljött az idő, hogy kiderüljön, Equestria sorsa örökre megpecsételődött-e, vagy mégis van még remény.4 megjegyzés:

 1. Két szó.
  So much win!

  (ja, hopsz :D)

  VálaszTörlés
 2. Farkas Patrik - Én Kicsi Pónim Világok Harca I: Felemelkedés-hez
  szerintem rosszat töltöttetek fel mert már el érhető a 24 fejezet
  ezen a linken:http://hunbrony.blogspot.hu/2013/03/fanfic-farkas-patrik-en-kicsi-ponim.html

  VálaszTörlés
 3. Jó van hozzá feltöltve, Patrik újraírja a történetet. Az a bejegyzés egy régebbi, átmeneti időben született darab, amikor nem volt a blognak főszerkesztője és emiatt nem tudtuk hozzáadni a folytatásokat.

  VálaszTörlés
 4. jah oké. kössz a gyors választ :D

  VálaszTörlés