2013. szeptember 22.

Butcherknife plüss boltja


Nem mondhatjuk, hogy a Hasbro elkényeztet minket a plüsseivel. Ami kapható, sajnos csak külföldről rendelhető és egyébként is méregdrága. De mi lenne, ha itthon is vehetnénk igazi, kézzel készült plüss pónikat, méghozzá kimondottan pénztárcabarát árakon?

Nos, azt is lehet. Megrendelésre akár saját OC is készülhet!


23 megjegyzés:

  1. Megjegyezném, hogy itthon is lehet kapni plüssöket. Ha jól emlékszem, az Árkádban az egyik játékboltban láttam Pinkie és Twilight plüssfigurákat és műanyag játékokat. (Bár az igaz, hogy nem volt olcsó, nem is vettem.)


    P.S.: A 'méregdrága' egy szó és a 'megrendelésre' után nem kell vessző!

    VálaszTörlés
  2. Akkor te eggyel több játékboltban láttál, mint én.

    Itt viszont rendelésre készül bármi, azzal azért nehéz versenyezni.

    P.S.: nem tudom, hová tettem a szemem.

    VálaszTörlés
  3. Aww, muszáj Facebook-omnak lennie? D:
    Nem lehet esetleg E-mailes úton kérni rendeléseket tőle?

    VálaszTörlés
  4. De. ha írsz nekem egy e-mailt, akkor megbeszélhetjük.

    VálaszTörlés
  5. Áh, szuper! Köszi szépen :D
    És tetszenek az eddigi alkotásaid!

    VálaszTörlés
  6. Csak ajánlani tudom, tökéletes minőség, nagyon jó áron. Kettő is van nekem tőle. :)

    VálaszTörlés
  7. Névtelen Grammar Nazi támad! Az Butcher Knife, srácok, figyeljetek jobban oda.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, mivel ott is javították, itt is javításra került.

      Törlés
  8. áááá nem drága ááá nem.... csak méregdrága!!! és meg pulszt is mer kérni a postázásért..... veszek inkább a Tesco-ba műanyagot!!!! 25 cm 3400 ft? ez rablás még hogy olcsó.... olcsó a jó büdös sz*rt azt!!!!

    VálaszTörlés
  9. jessica:
    igen én is ez mondom!!!! 25 centi az nem nagy... mer annyiért adja... mint a nagyot....... csak a pénz a fontos ennek is!!! azt hittem hogy TÉNYLEG olcsó!!!!!!! de nem........ meg még a pulsz ötszáz.... hogy nem sül le a bőr a pofájáról....... és még rondák is a plüssök.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves kommentelő, szeretnélek felvilágosítani pár dologról :3

      1.) Ha bármit veszel neten akár online plázából, akár vatereáról, stb mindig a vevő fizeti a postaköltséget. 500 ajánlottan, de ha nem hiszed el akkor akár képet is küldhetek a feladószelvényről amin látszik hány gramm és hogy tényleg ennyi.
      2.) Hmm árak... ha kivennénk a postát akkor 3 ezer lenne, amiből ezer az anyag és maradna 1500 munkadíjra. Csak megsúgom, hogy egy ilyen elkészítése legalább 10 óra vagy több, szóval 150ft órabér lenne ami valljuk be nem sok.
      3.) Színek... elismerem, hogy volt amihez nem volt anyag (mint Twilight) DE ilyenkor mondtam is a vevőnek és küldtem képet hogy milyen színek vannak a boltban és a vevő ennek tudatában kérte így.

      Tudom, hogy messze vagyok a tökéletestől, de ha neked minőség kell akkor rendelj nyugodtan külföldi kézművestől 20 ezerért (persze ott is lesz posta, nehogy csalódás érjen megsúgom).
      De ha te jobbat tudsz csinálni nálam és vállalod olcsóbban, akkor remek, hajrá =) Megnézem, hogy dolgozol fél napot egyhuzamban egy plüssön 100 ft-os órabérért.

      Üdv,
      a készítő (mert én felvállalom magam és nem névtelenül kritizálok)
      és most lehet szarozni meg elhordani mindennek, de nem érdekel =)

      Törlés
    2. Szerk.: csak a pénz a fontos... igen, munkanélküli vagyok és nem apuci, anyuci pénzel. Rendes munkát meg hónapok óta hiába keresek~

      Törlés
  10. A két előttem szólóhoz... szerintem nem annyira drága ahhoz képest, hogy mennyi munka van egy ilyen plüssfigurával, ugyebár ha jól látom ők nem tömeg gyártanak, a jó minőségű anyag is pénzbe kerül. Oké, nekem sincs pénzem rá, de... a bolti gagyi minőséghez képest amit tripla ennyiért veszel meg, és fel sem ismerhető a karakter, ahhoz képest ez igenis olcsó! A posta meg mindenkinek pénzbe kerül. Nem vitázni akarok, csupán nekem ez az álláspontom. Ennyi. :)

    VálaszTörlés
  11. Én is csak javasolni tudom, kiváló minőségű plüssöket készít! Nekem is van egy plüss tőle!

    VálaszTörlés
  12. Kedves Névtelen! (okt. 7. 22:58)

    Nem igazán vagy tisztában a dolgokkal.
    1. Igazad van, hogy a MINŐSÉGI kézműves munkát meg kell fizetni, nem olcsó. Ellenben ezt közel sem nevezném minőséginek. Messze van tőle. Nem azt mondom, hogy rosszabb, mint a bolti. Szerintem kb ugyanazon a szinten van, csak a nálunk kapható bolti plüssöknek és ezeknek a kézműves plüssöknek más-más a hátrányuk.
    2. Egy csöppet röhejes, ha egy póni színében nem kapható anyag, ezért megcsinálom jó pár árnyalattal más anyagból. Kb, mint a kínai gagyi hamisítványok... Ha nincs olyan anyag, akkor visszautasítom a rendelést, nem pedig rontom a "híremet".
    3. Ha utánanéztél volna, a bolti és ez a kézműves póni kb egy árban van. A bolti 15cm-es 2300, a 30cm-es 3600. A kézműves 25cm-es pont a kettő között van, 3000ft.

    A kézművesnél tényleg vannak olyan pónik, amik jól néznek ki, ellenben ugyanannyi olyan is, ami ronda szerintem. Számomra egyik (bolti és kézműves) sem ér ennyi pénzt. Inkább kivárok, hogy behozzák hozzánk is a sorozathű plüssöket (vagy max rendelek külföldről).

    VálaszTörlés
  13. Emlékeztek még arra a régi pindur pandur epizódra amikor Larry,( egy lelkes PP rajongó) összegyüjti az összes PP relikviát majd amikor megtudja hogy gyülyteménye teljes és nincs már mit begyülytenie Agy*aszt kap és elrabolja a lányokat. Vajon mekkora fenekelést kapna a Hasbro-tól Lauren Faust egy hasonló MLP epizódért

    VálaszTörlés
  14. mos vettem a bolba 200 egy egész póni szettet az igaz hogy nem plüss de jobban néz ki min ezek a a valamik!!! és szerintem is drága!!! na meg ha nincsen hozzá szín akkor nem kéne csinálni olyat hanem pl fel kén ajánlani egy másik pónit!!! és ilyenkor illene levenni az árból!! mert nem etheti meg mindenki ( vagyis a többség) hogy 3500-4000 forintokat költsön ilyenekre amik még csak nem is hasonlítanak!!
    Hibák: rainbow dash-nek nem csak két szín van a sörényében!! na meg egyiknek sincsen szemszíne!!!
    és nehyogmár szép legyen... mer enné még a bolti bilndbag is szebb!!!. mikor a gyrekem meglátta akkor sikítva rohan ki a szobából!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen ember... A te kommentedre már nem tudok nem reagálni. Olyan nagyon ronda? Vess már kérlek egy pillantást erre a Lunára https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q71/1236961_1412904152257447_1963389835_n.jpg És most erre a bolti nem tudom mire https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_ihCymigrsjjtdPjjAbLWlGaD9LB1Tic4A9kqGYHdJxbFJk5l8Q
      Igen, szebb a bolti, még mindig? Akkor neked, barátom, nincs szemed. Nekem van egy Lunám otthon, és imádom, remek a minősége, szépséges hercegnő. Plusz az OC póni amit kértem is nagyon szép lett. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. (Mellesleg nem kötelező rendelni, akkor meg hogy jöttök ahhoz hogy pocskondiázzátok a másik ember kemény munkáját? Persze, az alázás, az könnyen megy...)

      Törlés
    2. színvak vagy? az 6 szín, csak rossz a kép... szemszínük is ugyanúgy van (tudom, mert nekem is van plüssöm tőle)

      felettem lévőnek meg igaza van, ha nem tetszik ne vegyél oszt ennyi... szánalmas vagy már -.-

      Törlés
  15. van a neten egy34 ezer forintos plüss Soarin (wonderbolt) de az külföldről hozznák ide és marha drád is...:-(

    VálaszTörlés
  16. Névtelen kommentelő!

    Megtanulhatnál írni és rendesen használni a caps lock-ot ha már sértegetni akarsz, bár hozzáteszem nem érdekel amit írsz és nem veszed el a kedvem a varrástól. Megjegyzem remélem a lányodból nem ilyen felnőtt lesz, ha igen akkor már most sajnálom ^^

    Ja és had idézzek akkor "ja és eqg ronda? tudtok szebbet csinálni?" TE tudsz jobb plüsst csinálni? Ha igen és megmutatod akkor talán elgondolkodom.

    BTW köszönök minden kommentet, legyen akár kritikus, pozitív, negatív~

    VálaszTörlés