2013. augusztus 30.

Képregény 41.

 











5 megjegyzés:

  1. Mi a fene van butterman, mar nem szuletnek humoros kepregenyek? A regiekhez siralmas ez a felhozatal.

    VálaszTörlés
  2. Samson:

    Meg szerintem nem csak mindig vicces képregényeket kéne kirakni hanem komoly témájú képrepkényeket amúgy a Trixies Képregény már rég van egy új képe hozzá vagy csak 3 kép után írod ki hogy frissítve lett?

    Ja és ha lehetne egy kérésem majd lehetne más Trixies képrepkényeket ki rakni ami komoly és lehetőleg nem az van benne hogy gonosz vagy ugye megint rosszat csinál? :D ez csak egy kérés de gondolom sokak szeretnek háttér pónikat és néznének róla képregényeket mert már sokszor unom hogy állandóan a Mane-6 ot kell nézni! :/

    VálaszTörlés
  3. Úgymond hozott anyagból dolgozok. Sajnos a legjobb képregények között sok az abszolút lefordíthatatlan szóvicc. Az elején még volt miből válogatni. Most már leginkább csak a hosszú folytatásos darabok, az újabbak vannak a gyengébbek és a nehezebben átszerkeszthetők mellett.

    A hosszabbakkal pedig épp a folytatások miatt, nem biztos, hogy tarthatnám a heti egy csomagos tempót, mert az aktuális heti csomag mellé még kellene x oldal a régebbiekből is.

    VálaszTörlés
  4. Valóban elég fárasztóak ezek a képregények. Szerintem nem kell erőltetni, 2 hetet is kibírunk képregény nélkül, helyette ott van pl a fanfic fordítás

    VálaszTörlés
  5. Az első képregény utolsó előtti képén miért van ott a háttérben egy kétségbeesett Applejack arc? :D

    VálaszTörlés