2013. augusztus 19.

Hírek 08.19.

A mai hírekben töménytelen mennyiségű hivatalos képregényről egy könyvről, néhány játékról és az Equestria Girls várható magyar vetítéséről esik szó.


Minisorozat: Cukijegy Lovagok


A legutóbbi hírekben már kaphattatok egy rövid, három oldalas előzetest a következő számból, nem rég azonban néhány új oldal is előkerült. Aki nem érzékeny a spoilerekre, az vethet rájuk egy pillantást. A füzet megjelenése továbbra is augusztus 22.


 


Képregénysorozat 10. szám


Természetesen Macintosh kalandjai sem értek véget, az ő története augusztus 29-én folytatódik, de a türelmetlenebbek már most beleolvashatnak a az első oldalakba.



Novemberi számok


Mivel a képregényes csapat jóval hoszabb távra gondolkodik, így kikerült néhány információ és borítóvariáns a sorozat 13. számáról.

A novemberi számban a pónik tengerre szállnak és ellátogatnak a Patkó-öbölbe, ahol egy kalóz fogságába esnek. Vajon segítenek neki felkutatni a rég elveszett kincset, netán a tengerbe veszejtik őket?

Emellett megerősítést nyert, hogy a minisorozat 9. száma valóban Tüsi egy kalandját mutatja be. Ebben a sárkányfióka úgy dönt, képes vállalni a kisállat tartással járó felelősséget. Természetesen hamar kiderül, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét.


Welcome to Rainbow Falls!


A múlt héten rövid időre egy új könyv jelent meg az Amazon online áruház kínálatában, melyet mostanra eltávolítottak. Az oldal szerint a könyv kiadási dátuma 2014 április 8. és egy 24 oldalas képeskönyvről van szó, amely az Equestriai Játékokat mutatja be.


Varázslatos barátság öltöztetős játék


Két egyszerű játékról van szó, ahol egy összeválogatott készletből öltöztethetjük fel az emberi alakba rajzolt pónikat, majd a kész összeállítást képként elmenthetjük. Az első Hajnalt, Szivárványt és Rebegőcskét tartalmazza, a második Cukorfalatot, Almást és Páratlant.



Sun and Moon


A második egy táblajáték, vagyis annak a videóelőzetese. Megjelenési dátum még nincs. A projekt követhető Twitteren és Tumblren.


Nightfall


A harmadik játék a Silly Mare Games Nightfalljának második bétája. Egy tower defense jellegű játékról van szó. A program letölthető a készítők blogjáról.


Equestriai lányok a TV-ben?


Egyre több forrásból hallható a pletyka, miszerint az Equestria Girls szeptember 29.-én adásba kerül a Minimaxon. Bár a Minimax saját honlapjának műsorán még nem szerepel, ez nem is csoda, mivel csak két hétre előre teszi közzé a műsorát. Mindennek ellenére az esély megvan rá, ha a Hasbro Magyarországon is reklámozni akarja a sorozat köré tervezett játékait.



1 megjegyzés:

  1. Jó tudni, hogy a kevésbé informáltabb (értsd: nincsenek rákötve az internetre) "brónitársak" is kivehetik a részüket ebből a kissé felejthető élményből.
    Tetszett, csak valahogy nem hagyott bennem akkora nyomot, mint mondjuk egy "True True Friend". =)
    Yuck...azok a "babák"...xD

    VálaszTörlés